Εργαστήρια διαχείρισης άγχους [για υπηκόους τρίτων χωρών]

Στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Ταμείου Ένταξης Υπηκόων Τρίτων Χωρών (ΥΤΧ), το Πολυδύναμο Δημοτικό Κέντρο Λευκωσίας, ως εταίρος της Δράσης «Νέοι Δρόμοι για την ένταξη Υπηκόων Τρίτων Χωρών στην Τοπική Κοινωνία» με τελικό δικαιούχο το Δήμο Λευκωσίας, ανακοινώνει την διεξαγωγή εργαστηρίου «Διαχείρισης άγχους» για ΥΤΧ.

 


Article featured image
Article featured image

Το εργαστήριο, θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Κυριακή, 19 Απριλίου, από τις 11.00 μέχρι τις 14.00, στην Παλιά Αγορά Παλουριώτισσας.

Εκπαιδεύτρια στο εργαστήριο, το οποίο θα διεξαχθεί δωρεάν, θα είναι η κυρία Κωνσταντίνα Χρίστου, Ψυχολόγος-Συνθετική Ψυχοθεραπεύτρια.

Στα πλαίσια της Δράσης θα ακολουθήσουν και άλλες παρόμοιες ενέργειες ένταξης ΥΤΧ στην τοπική κοινωνία:

1. Εργαστήριο «Διαχείρισης άγχους», Κυριακή, 17 Μαΐου, 11.00 μέχρι 14.00, στην Παλιά Αγορά Παλουριώτισσας, Αγ. Ανδρέου 7, 1040, Λευκωσία.

2. Ξενάγηση στην πόλη – Bus Tour, Κυριακή, 14 Ιουνίου, 11.00 μέχρι 14.00, Πλατεία Σολωμού.

H Δράση «Προγράμματα Ένταξης Υπηκόων Τρίτων Χωρών από Τοπικές Αρχές» υλοποιείται για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά από το σύνολο των δήμων της επαρχίας Λευκωσίας.

Τη δράση υλοποιούν ο Δήμος Λευκωσίας, ως Τελικός Δικαιούχος, με εταίρους τους Δήμους Στροβόλου, Αγίου Δομετίου, Λακατάμειας, Αγλαντζιάς, Ιδαλίου, Λατσιών, Έγκωμης, Γερίου, Τσερίου, καθώς και τα Πολυδύναμα Δημοτικά Κέντρα Λευκωσίας και Στροβόλου.

Στο εταιρικό σχήμα συμμετέχον επίσης και οι Αναπτυξιακή Εταιρία Λευκωσίας (ΑΝΕΛ) η εταιρεία «NVK Advent Consulting» και οι σύμβουλοι επικοινωνίας «Opinion & Action».


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ