Σεξομολογήσεις #146: Η μπερδεμένη

Article featured image
Article featured image

Tipster μου γεια σου, καταρχάς μπράβο σου, είσαι μια δύναμη αρέσκει μου που τα λαλείς ούλλα με το όνομα τους! Είμαι 20 χρονών, μια χαρά κορούα σε γενικές γραμμές. Σπουδάζω και δουλεύω ταυτόχρονα, -ok εν αγγίζω το τέλειο-, αλλά κανένας δεν είναι!

Να μην σου τα πολυλογώ, εδώ και 10 μήνες μπαινοβγαίνει κάποιος στη ζωή μου 24 χρονών, που τον γνώρισα μέσω μιας φίλης μου. Εν πολλά καλός, ελάλε μου, και όντως ήταν… Με έναν αΐπι μόνο… εβιάζετουν πολλά!

Η αλήθεια είναι, πως εν είχα πολλές σχέσεις στη ζωή μου (ούτε ολοκληρωμένες) και γενικά φοούμαι να ανοιχτώ ή κανένας εν μου έκαμε τζείνο το «κλικ» ακόμα. Λοιπόν, εγώ ήθελα σιγά-σιγά να τον γνωρίσω και τα λοιπά, τζαι τούτος στις 2 εβδομάδες εξαφανίστηκε και είπε της φίλης μου ότι εν μπορεί να περιμένει.

Ύστερα που κανένα μήνα ήρτε πίσω ο κύριος, τζαι ok εδέχτηκα το γιατί είπα ότι έφταιξα εν μέρει και εγώ. Στη συνέχεια όμως άρχισα να ανακαλύπτω πράματα τζαι πως μου ελάλεν ψέματα και έτσι χωρίσαμε. Στη μια βδομάδα ήταν με άλλη και μετά από ένα μήνα ήρτε πάλε, ήβρε με και εζήτησε μου συγνώμη, επαραδέχτηκε ότι ταυτόχρονα ήταν και με την άλλη και εζήτησε μου να είμαστε μαζί και να χωρίσει την άλλη. Εγώ, ίσως που εγωισμό, εδέχτηκα τον, αλλά εν άντεχα να τον έχω δίπλα μου ενώ ήξερα ότι εσυμπεριφέρτηκε μου έτσι, τη στιγμή που εγώ ήμουν εντάξει απέναντι του και ήμουν διατεθειμένη να προσπαθήσω. Έτσι μετά από μερικούς καβγάδες -που δημιουργούσα εγώ γιατί μέσα μου έτρωεν με ό,τι και να έκανα-, εχώρισα τον.

Μετά που λλίες μέρες έστειλε μου μήνυμα τζαι επαρακάλαν με να τα έβρουμε και ότι αγαπά με. Ενώ εμιλούσαμε, εβρέθηκε να εν σε σχέση με μιαν άλλη! Να ‘ταν τζαι καμιά του χαϊρκού, να πω στο καλό του θεού. Αλλά με όλη την αντικειμενικότητα μου ήταν για βράσιμο...  Ε, η πρώτη ήταν χίλιες φορές καλύτερη. Τζαμαί, ενευρίασα πολλά, αλλά επειδή είμαι χαρακτήρας που δεν πρόκειται να το δείξει εκράτησα το μέσα μου τζαι είπα άι σ** μαλ***!

Αλλά, όπως με έτρωε, το γιατί τζαι το διότι, τις τελευταίες μέρες επεθυμούσα τον πολλά... αυτό ξέρω το… ονομάζεται μαζοχισμός, αλλά είναι η πικρή αλήθεια! Και η συνέχεια; Έστειλα του μήνυμα μόλις είδα ότι χώρισε και μιλούμε τωρά -έχει λλίες μέρες-, τάχα εξεκαθάρισε μου ότι αγαπά με και ότι είμαι ό,τι καλύτερο γνώρισε, αλλά για βιολογικούς λόγους ήθελε κάτι στη ζωή του (οι φίλες μου τούτα ούλα λαλούν τα παρλαπ***), καταβάθος και εγώ...

Απλώς δεν ξέρω τι με κάμνει να τον θέλω στη ζωή μου κάποιες φορές. Έκατσα τζαι σκέφτηκα ότι εν του έχω καμιάν εμπιστοσύνη ό,τι τζαι να μου πει, πάντα εν να φοούμαι ότι μπορεί να εν ψέμα, έχει κάποια πράγματα που δεν ταιριάζουμε η αλήθεια, ενώ οι φίλοι μου μετά που τούτο ούλλο κανένας εν τον θέλει, το ίδιο και η μάμα μου που της είχα μιλήσει, γιατί λαλούν ότι είμαι πολλά καλή για να συμπεριφερθεί έτσι και ότι έδωσα του πολλές ευκαιρίες και αξίζω κάτι καλύτερο.

Τζείνο που πιστεύκω ότι με κρατά κοντά του εν ότι άμαν είμαστε μαζί εν πολλά καλός και περνώ καλά μαζί του! Αλήθεια η κατάσταση είναι ένα μπέρδεμα, θέλω τη βοήθεια σου… πε μου σταράτα την αλήθκεια όπως εσύ την βλέπεις πέρκει φέρω το νουν μου. Εν ξέρω τι να κάμω είμαι σε φάση «To be or not to be»;

Ευχαριστώ, φιλιά πολλά

Μπερδεμένη

 

Μπερδεμένη μου, καιρός να ξεμπερδευτείς! Κατά βάθος ξέρεις τις αλήθειες σου, αλλά, δεν θέλεις να τις παραδεχτείς. Λοιπόν… ποια είναι τα δεδομένα σου; Σε θέλει, και θέλει να το κάνετε. Τον θέλεις τζαι φοάσαι να το κάμετε! Ώσπου εν του «κάθεσαι», τζείνος γυρεύκεται αλλού. Εν έσιει πρόβλημα να ξιχαρμανιάζεται αλλού, ούτε τζαι κομπλάρει. Που την άλλη, γουστάρει σε, αφού γυροφέρνει σε, τζαι σίγουρα εσύγκοψε ότι γουστάρεις τον κι εσύ! Άρα, αν του πεις το ok εν να γίνει το δικό του. Αν είναι τζαι δικός σου πόθος, τότε, πε του τζαι εσύ ok τζαι ολοκληρώστε!

Καταλαβαίνω τα διλήμματά σου, και είναι φυσικό. Αλλά, όσοι κωλώνουν στις σχέσεις χάνουν τις ομορφιές και τη γλυκάδα της! Κι εγώ πιστεύω με χίλια, ότι κάθε σχέση είναι ένα γλυκό! Θέλεις απλώς να ακούσεις τη μάμα σου τζιαι τους φίλους που σου λαλούν αξίζεις κάτι καλλίτερο, οξά, να ακούσεις την καρδούλα σου που σπαρταρά για τζείνον τζαι να δοκιμάσεις να ολοκληρώσεις μαζί του, για να δεις τι γεύση θα σου αφήσει; Πικρή, γλυτζιά… μια γεύση εν να σου αφήκει πάντως, που θα σε ωριμάσει προς το καλύτερο!

Εξάλλου, γιατί δημιουργούμε σχέσεις; Για να μοιραστούμε και να πειραματιστούμε με έναν σύντροφο. Δεν είμαι με έναν άνθρωπο, αμάν-αμάν για να τον παντρευτώ, αλλά, για να τον γνωρίσω, να τον ζήσω, να τον δοκιμάσω, να τον γευτώ, να τον απολαύσω, να τον εξερευνήσω! Και ναι, μπορεί να ξεκινάμε οι πλείστοι μια σχέση με την ελπίδα ότι θα οδηγηθούμε σε κάτι μόνιμο και όμορφο, αλλά, αυτό δεν σου το διασφαλίζει κανένας! Και χωρίς να δοκιμάσεις να ξεκινήσεις μια σχέση, πώς θα ξέρεις πού θα σε οδηγήσει αυτή η γνωριμία τελικά;

Γι’ αυτό κι εγώ σε προτρέπω να δεχτείς και να αρχίσεις μία ουσιαστική σχέση μαζί του. Αλλά, να του το ξεκαθαρίσεις ευθύς, ότι δεν γουστάρεις να έχει μάτια για καμιά άλλη, από τούδε και στο εξής! Αφού λέει ότι σε αγαπά, πάει να πει ότι είναι διατεθειμένος να γίνει δικός σου κι εσύ πρέπει να αρχίσεις να προετοιμάζεσαι να του δοθείς ολοκληρωτικά και να πιστεύεις σε αυτόν.

Με αυτή τη διάθεση ξεκινάς μια σχέση και με αυτό το σασπένς αρχίζουν τα όμορφα και τα δύσκολα. Γιατί… κακά τα ψέματα, μια σχέση έχει και από τα δύο!

 

#AskTipster

Αν θέλεις κι εσύ απάντηση στην απορία σου γράψε στο mail sextalk@cityfreepress.com.cy


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ