Ο Βαρουφάκης ανάμεσα στους 20 πιο ενδιαφέροντες άνδρες στον κόσμο

Το Business Insider συμπεριέλαβε τον Γιάνη Βαρουφάκη στους 20 πιο ενδιαφέροντες άνδρες στον κόσμο.

 


Article featured image
Article featured image

Το απόσπασμα που αφορά τον υπουργό, έχει τίτλο: «Είναι ένας απροσδόκητος υπουργός Οικονομικών που φαίνεται να έχει έκτη αίσθηση για τις τάσεις στην ελληνική οικονομία».

«Ο κατά τύχη οικονομολόγος σύμφωνα με τον ίδιο, κατά βάθος έχει καρδιά επαναστάτη. Άλλαξε την ορθογραφία του ονόματός του από πείσμα για μία παλιά δασκάλα που δεν συμπαθούσε, ντύνεται με πιο casual στιλ από τους συναδέλφους του και συχνά προτιμά ένα κουλ, δερμάτινο τζάκετ από κοστούμι και γραβάτα», γράφει το Business Insider.

Αυτοί είναι σύμφωνα με το Business Insider οι υπόλοιποι 20 πιο ενδιαφέροντες άνδρες στον κόσμο:

 

Αντονι Μπουρντέν

Διάσημος σεφ, βραβευμένος με Emmy, ταξιδεύει σε όλο τον κόσμο αναζητώντας εξωτικές γεύσεις για την εκπομπή του, ενώ τα βιβλία του ξεπουλάνε.

 

Μπράιαν Μέι



Θρύλος του ροκ, αστροφυσικός και ακτιβιστής για τα δικαιώματα των ζώων.

 

Ελον Μασκ



Δισεκατομμυριούχος, ιδρυτής της Tesla και έμπνευση για τον «Iron Man».

 

Μπλέικ Μικόσκι



Επιχειρηματίας, ιδιοκτήτης εταιρείας, ταξιδεύει στον κόσμο και μοιράζει δωρεάν παπούτσια σε παιδιά.

 

Ντάγκλας Χοφστάντερ



Βραβευμένος με Πούλιτζερ, επιστήμονας, ποιητής, συνθέτης, καλλιτέχνης και χορευτής, που μιλά επτά γλώσσες.

 

Εντι Χουάνγκ



Υπήρξε δικηγόρος, διάσημος σεφ και τώρα παρουσιαστής.

 

Νταν Μπιλζεριάν



Γνωστός και ως «βασιλιάς του Instagram». Οι φωτογραφίες που δημοσιεύει είναι γεμάτες Ferrari, μετρητά και ημίγυμνες γυναίκες. Κληρονόμησε τα χρήματα από τον πατέρα του και τα ξοδεύει ζώντας μέσα σε απίστευτη χλιδή και τζογάροντας.

 

Βλαντιμίρ Πούτιν



Δεν χρειάζονται πολλές συστάσεις για τον πρόεδρο της Ρωσίας, που βρίσκεται στην εξουσία από το 1999. Ο μοναδικός ίσως ηγέτης στον κόσμο που μπορεί να κάνει τα πάντα, από τζούντο μέχρι κολύμπι σε παγωμένα νερά, κυνήγι άγριων ζώων και βέβαια διακυβέρνηση μίας χώρας.

 

Τζεφ Κουνς



Καλλιτέχνης που κάποτε παντρεύτηκε μία πορνοστάρ. Πριν από αυτό, ήταν γνωστός για τα τεράστια γλυπτά του, τα οποία πωλούνται στα αστρονομικά ποσά και κοσμούν μουσεία και συλλογές δισεκατομμυριούχων.

 

Νικ Οφερμαν



Ηθοποιός, τραγουδιστής, κιθαρίστας.  

 

Τζορτζ Τακέι

Ηθοποιός, διάσημος χάρη στο «Star Trek», πρότυπο για την ασιατική κοινότητα των ΗΠΑ, αλλά και εκείνη των ομοφυλόφιλων. Το όνομά του έχει δοθεί σε αστεροειδή.  

 

Κίντον Τζάκσον



Διάσημος μαχητής στο ρινγκ, αλλά και στον κινηματογράφο.

 

Τζόναθαν Μίλερ



Γιατρός, που εγκατέλειψε το επάγγελμα για να γράψει, να σκηνοθετήσει και να γίνει παραγωγός σε θεατρικών παραστάσεων και όπερας. Του έχει απονεμηθεί ο τίτλος του Σερ.

 

Νιλ ντεΓκρας Τάισον



Ο ήρωας των «σπασίκλων». Έχει ανακηρυχθεί ο πιο σέξι αστροφυσικός εν ζωή. Μικρός ονειρευόταν σούπερ ήρωας για να προστατεύει τους φίλους του τα «φυτά» της τάξης από τους νταήδες που τους τρομοκρατούσαν. Έχει γράψει δέκα βιβλία.

 

Πίτερ Ντίνγκλατζ



Βραβευμένος ηθοποιός, έγινε ευρύτερα γνωστός από το «Game of Thrones».

 

Ρίτσαρντ Μπράνσον



Ένας από τους πιο επιτυχημένους επιχειρηματίες στον κόσμο, μεταξύ πολλών άλλων. του ανήκουν δύο νησιά, ίδρυσε την Virgin Records αφού παράτησε το σχολείο.

 

Στόρι Μουσγκρέιβ



Πρώην πεζοναύτης, έχει ταξιδέψει στο διάστημα έξι φορές και παρόλα αυτά βρήκε το χρόνο να πάρει επτά πτυχία. Στα 10 του οδηγούσε φορτηγά, στα 13 του ήξερε να τα επισκευάζει.

 

Βίγκο Μόρτενσεν



Σκληρός ηθοποιός, με μία «ευγενική» πλευρά, καθώς του αρέσουν τα άλογα, η ποίηση και η φωτογραφία. Έχει ιδρύσει εκδοτικό οίκο, που βγάζει στη δημοσιότητα τα δικά του ποιήματα, όπως και άλλων.

 

Τζόναθαν Γκόλντσμιθ



Επιχειρηματίας, παρουσιαστής, έχει σώσει ορειβάτη από υποθερμία και ένα κορίτσι που πνιγόταν. Ταΐζει τίγρεις με γυμνά χέρια.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ