Ο Δήμος Αθηναίων σκέφτεται να εξαφανίσει τους κάδους απορριμμάτων γύρω από το Πολυτεχνείο

Το ενδεχόμενο να μην τοποθετήσει ξανά κάδους απορριμμάτων στο τετράγωνο που περικλείεται από τις οδούς Τοσίτσα - Πατησίων - Μπουμπουλίνας - Στουρνάρα, δηλαδή γύρω από το Πολυτεχνείο, εξετάζει ο Δήμος Αθηναίων.

 


Article featured image
Article featured image

Αυτό ανέφερε σήμερα Τετάρτη σε ραδιοφωνικό σταθμό ο αντιδήμαρχος διαχείρισης απορριμμάτων Δημήτρης Βαρελάς.

Εν τω μεταξύ, συνεργεία του Δήμου Αθηναίων έχουν ήδη αρχίσει να σβήνουν τα συνθήματα από τον πλαϊνό τοίχο του περιβόλου της Βουλής, τα οποία έγραψαν αντιεξουσιαστές κατά το πέρασμα της πορείας τους από το Σύνταγμα.

Τα συνθήματα -πολλά εκ των οποίων με κόκκινο σπρέι- είναι κατά του κράτους και της αστυνομίας ενώ ορισμένα είναι γραμμένα στα αγγλικά.

Οι αντιεξουσιαστές δεν προχώρησαν στο Μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη. Η αστυνομία δεν επενέβη την ώρα που οι άγνωστοι έγραφαν τα συνθήματα.

Εκτεταμένα επεισόδια έγιναν και γύρω από το Πολυτεχνείο, με πετροπόλεμο και «βροχή» από μολότοφ προς την αστυνομία, με ομάδα διαδηλωτών να μπαίνει στο ίδρυμα.

Πυρπολήθηκαν δυο αυτοκίνητα ενώ η αστυνομία έκανε 12 προσαγωγές.

Παράλληλα, εμπρηστική επίθεση σημειώθηκε το βράδυ στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην Καισαριανή, με την αστυνομία, ωστόσο, να μην βρίσκει κάποιο μηχανισμό.


[Πηγη]

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ