«Ελάτε να περπατήσουμε σε αναμμένα κάρβουνα»

Τρεις «κορυφαίοι», όπως αυτοαποκαλούνται, Κύπριοι εκπαιδευτές, μας καλούν «να περπατήσουμε πάνω σε πυρακτωμένα κάρβουνα για να πετύχουμε το ακατόρθωτο και  να ξεπεράσουμε όποια άλλη φωτιά υπάρχει στη ζωή μας».

 


Article featured image
Article featured image

Οι Χαράλαμπος Σολέας, Μαρία Μενοίκου και Άδωνις Αναστασίου διοργανώνουν στις 13 και 14 Ιουνίου ένα σεμινάριο που υπόσχεται να αλλάξει τη μοίρα μας και το ριζικό μας.

«Μια εμπειρία που θα μιλάτε για αυτήν όλη σας την ζωή!».

Εκατοντάδες έχουν αλλάξει την ζωή τους μετά από αυτό το Σεμινάριο, σημειώνουν στην πρόσκλησή τους, γράφοντας το σεμινάριο με σίγμα κεφαλαίο.

«Σπάζουμε τα πρότυπα που σας περιορίζουν, ανακαλύπτουμε τις εσωτερικές σας δυνάμεις και αλλάζουμε ότι σας εμπόδιζε….Ελάτε πρόθυμοι να εργαστείτε μαζί μας και θα επιτύχετε όλους σας τους στόχους και ακόμα περισσότερους».

Μεταξύ άλλων, το πρόγραμμα του Σεμιναρίου περιλαμβάνει τη φόρμουλα της επιτυχίας, το ξεπέρασμα φόβων και ανασφαλειών και την προετοιμασία για περπάτημα σε αναμμένα κάρβουνα.

Μάλιστα, για όλους όσοι κλείσουν εισιτήρια μέχρι τις 10 του Μάη, το κόστος για συμμετοχή από την «κανονική τιμή των 220 ευρώ» θα είναι «μόνο 110».

Για περισσότερα πατήστε ΕΔΩ.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ