Ο Li Jinyuan αποφάσισε πως το κατάλληλο μέρος ήταν η Γαλλία.
Το γενναιόδωρο αφεντικό φρόντισε να κλείσει 84 αεροπλάνα για τη μεταφορά τους στο Παρίσι. Νοίκιασε 140 ξενοδοχεία για τη διαμονή τους εκεί, δηλαδή 4.760 δωμάτια και φρόντισε να τους πάει εκδρομή στις Κάννες και το Μονακό με 147 λεωφορεία.
Και επειδή ο δρόμος ήταν μακρύς για να μην κουραστούν οι 6.400 εργαζόμενοί του έκλεισε 79 από τα καλύτερα ξενοδοχεία στο Μονακό και τις Κάννες.
Το αφεντικό όμως δεν σταμάτησε εκεί... Έκλεισε το «Palais Nikaia» για να παρακολουθήσουν οι εργαζόμενοί του το «Moulin Rouge» και έκλεισε για μια ημέρα τη «Galeries Lafayette», το πολυτελές εμπορικό κέντρο του Παρισιού, ώστε να απολαύσουν με την ησυχία τους τα ψώνια τους.
Παράλληλα, έκλεισε το μουσείο του Λούβρου για μια ημέρα, όπου γίνονταν ξεναγήσεις αποκλειστικά στους τυχερούς εργαζόμενους και φρόντισε ακόμα και τα κατοικίδια τους να περιποιηθούν κατά τη διαμονή τους στη Γαλλία.
Οι υπεύθυνοι του γαλλικού τουρισμού είχαν να ανταγωνισθούν το Λονδίνο και τη Ρώμη, που ήταν ανάμεσα στους προορισμούς που είχαν επιλεγεί από το αφεντικό της εταιρίας Tiens.
Ο εκπρόσωπος του υπουργείου τουρισμού της Γαλλίας δήλωσε σε συνέντευξή του πως «Χρειάστηκε να προσαρμόσουμε τις δημόσιες συγκοινωνίες, τα ξενοδοχεία και τα εμπορικά καταστήματα, ώστε όλα να είναι έτοιμα για τη μεγάλη επίσκεψη. Ευτυχώς όλα πήγαν καλά, έμειναν όλοι ευχαριστημένοι».
Η διοργάνωση για την επίσκεψη είχε ξεκινήσει από τον Δεκέμβριο, όταν ο Li Jinyuan ανακοίνωσε την επίσκεψη στο πλαίσιο των εορτασμών τις επετείου για τα 20 χρόνια από την ίδρυση εταιρίας.
Η εταιρία δραστηριοποιείται στον τομέα του τουρισμού, του εμπορείου και των καλλυντικών και στις 6 Μαΐου ξεκίνησε επίσημα τη συνεργασία της με γαλλικούς φορείς.
Παράλληλα, το ταξίδι έσπασε το ρεκόρ με τους περισσότερους επισκέπτες από την ίδια εταιρία στην πόλη της Νίκαιας.
Αλήθεια, θα μπορούσε να υπάρχει καλύτερος τρόπος για να διαφημίσει την εταιρεία αλλά και τα προϊόντα του στη γαλλική αγορά; Και κάνεις τρισευτυχισμένους 6.400 ανθρώπους και διαφημίζεις το προϊόν σου, και στηρίζεις μια αγορά που θέλεις να σε στηρίξει. Όλο αυτό το λες εξυπνάδα και καλό μάρκετινγκ!