Έρχεται για συναυλίες σε αμφιθέατρα ο Χαρούλης

Οι περσινές καλοκαιρινές συναυλίες του Χαρούλη στην Κύπρο ήταν σίγουρα μια εμπειρία ανεπανάληπτη για όσους είχαν την τύχη να το ζήσουν.

Κάτι ανάλογο και ακόμα καλύτερο αναμένουμε πως θα δούμε/ακούσουμε και φέτος.

 


Article featured image
Article featured image

Ο Γιάννης Χαρούλης υποδέχεται το καλοκαίρι με μία σειρά συναυλιών. Το μουσικό ταξίδι φέτος ξεκινά από την προσωπική δισκογραφία του Γιάννη Χαρούλη που τον καθιέρωσε ως έναν από τους πιο αγαπητούς καλλιτέχνες της γενιάς του και καθόρισε το ιδιαίτερο στίγμα και το αυθεντικό ύφος του στην μουσική σκηνή.

Δεν θα λείψει φυσικά η παράδοση της Κρήτης, την οποία ο Χαρούλης προσεγγίζει πάντα με σεβασμό, αλλά και με διάθεση για «παιχνίδι» και πειραματισμό, διατηρώντας την ουσία της, αλλά και ανακαλύπτοντας συνεχώς κρυμμένες ομορφιές της.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΟΙ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΕΣ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΤΟΥ ΑΛΚΙΝΟΟΥ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟΘα τιμήσει όπως πάντα και αγαπημένα τραγούδια αγαπημένων δικών του και δικών μας στιχουργών και συνθετών, τα οποία βρίσκουν κάθε φορά ένα καινούργιο δρόμο μέσα από το μοναδικό χρώμα της φωνής του. Η παράδοση συναντάει το ροκ και το παρελθόν των μεγάλων δημιουργών και γεφυρώνεται με το παρόν των σύγχρονων τραγουδοποιών.

Όλα αυτά μέσα από την δωρική φωνή του Γιάννη Χαρούλη, τους ήχους από το αγαπημένο του λαούτο και την ειλικρινή διάθεση απέναντι στην ίδια την τέχνη της μουσικής, αλλά και τον κόσμο που τον στηρίζει και τον ακολουθεί.

 

Παρασκευή 12 Ιουνίου, Δημοτικό Αμφιθέατρο Λακατάμιας, Λευκωσία, 21.00.

Κυριακή 14 Ιουνίου, Αρχαίο Θέατρο Κουρίου, Λεμεσός, 21.00.

Πληροφορίες 99810011.

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ