«The Oh Fuck Moment»: από το αθηναϊκό Bios στην Κύπρο για 12 παραστάσεις

Article featured image
Article featured image

Η παραγωγή «The Oh Fuck Moment», μια σειρά παραστάσεων του έργου των Chris Thorpe και Hannah Jane Walker, που κέρδισε στο Φεστιβάλ του Εδιμβούργου (2011), έρχεται από το αθηναϊκό BIOS για 12 παρασταστάσεις σε Λεμεσό και Λευκωσία.

Πρόκειται για μια ανοιχτή συζήτηση γύρω από ένα τραπέζι για 20 κάθε φορά θεατές αρκετά τολμηρούς να παραδεχτούν τα λάθη τους ή για κάποιους που απλώς θα γελάσουν με τα λάθη των άλλων.

Συγκεκριμένα, παρουσιάζεται σε τρεις διπλές παραστάσεις στο χώρο της καφετέριας του Θεάτρου Ριάλτο στη Λεμεσό στις 27, 28, 29 Μαΐου (20.00 & 22.00, εισιτήρια: €12 & €10, πληρ. 77777745) και σε άλλες τρεις διπλές στο χώρο της καφετέριας της KPMG (Εσπερίδων 14, Λευκωσία) στις 2, 3, 4 Ιουνίου (20.00 & 22.00).

Η περφόρμανς είναι μια σύλληψη των Κρις Θορπ και Χάνα Τζέιν Γουόκερ και έχει κερδίσει το Fringe First στο Φεστιβάλ του Εδιμβούργου το 2011.

Μια παράσταση που αξίζει να δείτε αν κατά λάθος δώσατε σε κάποιον να πιει χλωρίνη, αν κλειδωθήκατε έξω από το σπίτι χωρίς ρούχα, αν στείλατε το mail σας στον πλέον ακατάλληλο παραλήπτη, ή αν δεν έχετε κάνει τίποτα από όλα αυτά. Να είστε, όμως, σίγουροι ότι κάποιος τα έχει κάνει και μπορεί, μια μέρα, αυτός ο κάποιος να είστε εσείς.

Παρουσιάζεται σε μετάφραση Γιάννη Βογιατζή, σκηνοθεσία Γαβριέλλας Τριανταφύλλη, σκηνικά κοστούμια Ελένη Στρούλια και κείμενα- ερμηνεία των Χάρη Αττώνη, Γιούλας Μπούνταλη.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ