Λάρνακα: έστειλε αστυνομικό στο νοσοκομείο για ένα εξώδικο

Στις Πρώτες Βοήθειες του Γενικού Νοσοκομείου Λάρνακας έστειλε αστυνομικό 30χρονος Λευκωσιάτης που καταγγέλθηκε με εξώδικο για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ.

 


Article featured image
Article featured image

Σύμφωνα με την Αστυνομία, γύρω στις 5.30 το πρωί της Κυριακής, μέλη της Τροχαίας Λάρνακας, ανέκοψαν 30χρονο από τη Λευκωσία για έλεγχο αλκοόλης. Στη συνέχεια του εξέδωσαν εξώδικο για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλης.

Μετά την παραλαβή του εξώδικου ο άνδρας έφυγε ωστόσο λίγο αργότερα επέστρεψε στη Τροχαία Λάρνακας προκειμένου να ζητήσει το λόγο που οι αστυνομικοί του παρέδωσαν εξώδικο. Κατά την είσοδο του στο κτίριο ο άνδρας άρχισε να φωνάζει και να βρίζει τον επί καθήκοντι αστυνομικό.

Ο 30χρονος επιτέθηκε στον αστυνομικό δίνοντας του γροθιά στο πρόσωπο και ρίχνοντας τον στο έδαφος. Στο χέρι του ο άνδρας κρατούσε μπρελόκ με κλειδιά με αποτέλεσμα να προκαλέσει ανοικτό τραύμα στο πρόσωπο του αστυνομικού. Με τη βοήθεια άλλου αστυνομικού έγινε κατορθωτή η σύλληψη του 30χρονου και κατηγορήθηκε για επίθεση και πρόκληση πραγματικής σωματικής βλάβης, ανησυχία, απειλή, δημόσια εξύβριση, αντίσταση κατά νόμιμης σύλληψης και σύλληψης.

Όταν ο άνδρας πληροφορήθηκε ότι τελούσε υπό σύλληψη αντιστάθηκε ξανά και άρχισε να κλωτσά και να απειλεί τα μέλη της Αστυνομίας με αποτέλεσμα οι αστυνομικοί να χρησιμοποιήσουν ανάλογη βία για να του περάσουν χειροπέδες.

Ο αστυνομικός που υπέστη επίθεση από τον 30χρονο μεταφέρθηκε στο Τμήμα Πρώτων Βοηθειών του Γενικού Νοσοκομείου Λάρνακας όπου διαπιστώθηκε ότι φέρει μεταξύ άλλων εκδορά δεξιάς ραχιαίας επιφάνειας, εκδορά άνω άκρου, εκδορά αριστερής κνήμης και κάταγμα δευτέρου οδόντος.

Ο κατηγορούμενος κατηγορήθηκε γραπτώς και αφέθηκε ελεύθερος για να κλητευθεί αργότερα. 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ