Η Κούβα μετακομίζει για ένα βράδυ στο Elixir Cocktail bar

Article featured image
Article featured image

Αυτό σημαίνει ότι δεν χρειάζεται να ταξιδέψεις μέχρι την Καραϊβική για να απολαύσεις την κουλτούρα, τη μουσική, τα πούρα και φυσικά τα κοκτέιλ της Κούβας, αλλά τώρα μπορείς να το ζήσεις και στη Λεμεσό, όπου η Κούβα μετακομίζει για ένα βράδυ!


Τα μοναδικά γευστικά ταξίδια, με διάσημα cocktails, φτιαγμένα από guest Bartenders συνεχίζονται στο Elixir Cocktail Bar, το οποίο μετά το τεκίλα πάρτι του περασμένου μήνα, επανέρχεται με ένα πάρτι και πάλι από αλλού φερμένο... και συγκεκριμένα από την Κούβα!

Αυτή την Πέμπτη 11 Ιουνίου, λοιπόν, στις 21.30, το Elixir Cocktail Bar φιλοξενεί την Anabel Hernandez (Havana Club International Brand Ambassador) και τον Barbaro Giraldes (Bartender) από την Κούβα. Στο μοναδικό αυτό Κουβανέζικο πάρτι θα έχουμε την ευκαιρία να δοκιμάσουμε cocktails από Havana Club Rum φτιαγμένα από τον Κουβανό bartender Barbaro.

Μία μοναδική ευκαιρία να απολαύσουμε την κουβανέζικη κουλτούρα με κουβανέζικη μουσική αλλα και να δοκιμάσουμε αυθεντικούς κουβανέζικους πούρους. Αν είσαι στη Λεμεσό, τότε κάντε στάση στο Elixir Cocktail Bar και πάρε μια γεύση από Κούβα. 

Sponsored by Havana Club 7.

Πληρ. 25345678.



ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ