Γιατί έσβησε η σημαία της ντροπής;

Η καρακιτς τουρκική σημαία στον Πενταδάχτυλο χθες το βράδυ έσβησε.

 


Article featured image
Article featured image

Ούτε ένα λαμπάκι δεν αναβόσβησε, καθόλη τη διάρκεια της νύχτας χθες, στη «μεγαλύτερη σημαία στον κόσμο που φαίνεται από το διάστημα» και τα κοινωνικά μέσα γέμισαν σήμερα το πρωί με αναρτήσεις αποριών και ερωτημάτων.

Τυχαίο ή μήπως κανένα νέο και θεαματικό ΜΟΕ μεταξύ των ηγετών;.

Μάλλον... τυχαίο, δείχνουν οι όλες μέχρι στιγμής ενδείξεις, αφού επίσημη τοποθέτηση για τη λήψη τόσο προχωρημένου ΜΟΕ δεν υπήρξε ούτε βόρεια, ούτε νότια «του συρματοπλέγματος της ντροπής».

 

 


 

 

Το τρολάρισμα, πάντως, στα σόσιαλ μίντια για την αναμενόμενη αντίδραση πολιτικών που έχουν κτίσει τις καριέρες τους στο Κυπριακό, ξεκίνησε από νωρίς, με μερικές χαρακτηριστικές αναρτήσεις να γράφουν:

 

«Όσα φώτα και να σβήσετε εμείς εδώ θα είμαστε και θα αγωνιζόμαστε».

«Καθαρή πρόκληση παιδιά. Έσβησαν τα φώτα για να μας αποπροσανατολίσουν και να ξεχάσουμε και την ύπαρξη του Πενταδακτύλου».

«Έσβησαν τα φώτα για να μην δούμε που έχουν στραμμένα τα κανόνια τους. Καλώ τον κόσμο στα κάστρα σε επιφυλακή, η πανοπλία έτοιμη» - Μ. Σιζόπουλος

«Μη φοβάστε. Αύριο το πρωί ο Νικόλας θα κράζει στα ράδια πως με το να σβήσουν κάποια φώτα δε σημαίνει ότι αποσύρεται ο τουρκικός στρατός και παν οι πρόσφυγες στα σπίτια τους».

 

Μπας και τελικά όλο αυτό να’ ναι κανένα ΜΟΕ μεταξύ των δύο δημάρχων Λευκωσίας, Γιωρκάτζη και Χαρμαντζί;

Χθες δεν ήταν που λάβαμε sms από τον Δήμο Λευκωσίας για το φως που «αν το ξεχάσουμε αναμμένο για μια νύχτα θα χαθεί όση ενέργεια θα χρειαζόταν για να ζεστάνουμε νερό για 1000 φλυντζάνια καφέ»;

Οψόμεθα…


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ