Λεμεσός: εγκαινιάζεται υπαίθριο αναγνωστήριο στους κήπους της Δημοτ. Πινακοθήκης

Στους όμορφους κήπους της Δημοτικής Πινακοθήκης απέναντι από την Ακτή Ολυμπίων θα μπορούν να διαβάζουν τα βιβλία τους οι δημότες της πόλης, μετά την απόφαση του Δήμου Λεμεσού να εγκαινιάσει για τους καλοκαιρινούς μήνες τον θεσμό του υπαίθριου αναγνωστηρίου.

 


Article featured image
Article featured image

Σύμφωνα με όσα γράφει το all about Limassol, το υπαίθριο αναγνωστήριο θα λειτουργήσει στους κήπους της Δημοτικής Πινακοθήκης, όπου φιλοξενείται τα τελευταία χρόνια και η Δημοτική Βιβλιοθήκη και θα είναι ανοικτό Δευτέρα με Παρασκευή, από τις  8:00 έως τις 14:00, με ελεύθερη είσοδο.

«Σε ένα καταπράσινο χώρο, με θέα την παραλία της πόλη μας μπορεί κανείς να απολαύσει ένα χαλαρό πρωινό συντροφιά με το καλό βιβλίο», αναφέρει σε ανακοίνωση του ο Δήμος Λεμεσού.

Παράλληλα, στο πλαίσιο των καλοκαιρινών δραστηριοτήτων της, η βιβλιοθήκη εγκαινιάζει, κάθε Τετάρτη στις 9 το πρωί, σειρά «θερινών συζητήσεων» με ανθρώπους από τον χώρο της τέχνης και του πολιτισμού, με οικοδεσπότη τον δημοσιογράφο Λούη Κηλώνη.

Η πρώτη «θερινή συζήτηση», θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 1η Ιουλίου, με φιλοξενούμενο τον γνωστό ζωγράφο της πόλης Σπύρο Δημητριάδη, «για ένα ζωντανό διάλογο και μια συζήτηση εφ` όλης της ύλης».


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ