Σκηνοθέτησε videoclip για να της κάνει πρόταση γάμου

Ο Sam Maccarone και η Jessica Burzichelli, είναι ένα ζευγάρι από το New Jersey που η ιστορία τους ξεκίνησε από την 5η Δημοτικού.

 


Article featured image
Article featured image

Ο Sam, όταν αποφάσισε να παντρευτεί τη Jessica, κατέστρωσε ένα ολόκληρο σχέδιο με τον σκηνοθέτη φίλο του, Dom Cucinotta, και τον ξάδερφό του, τον μουσικό Matty Mac, για να κάνει μια ξεχωριστή πρόταση γάμου.

O Sam είπε στη Jessica πως ο Matty ψάχνει ένα ζευγάρι για να παίξει στο videoclip για το νέο του κομμάτι και θα ήθελε να είναι αυτοί.

Η Jessica, δέχτηκε με χαρά, χωρίς να γνωρίζει πως το νέο τραγούδι του Matty ήταν αποκλειστικά γραμμένο για την ίδια και τον Sam και το videoclip μια αφορμή για να στηθεί μια πρωτότυπη και αθεράπευτα ρομαντική πρόταση γάμου.

«Πάντα ήξερα πως ήθελα να της δώσω κάτι που θα κρατήσει για πάντα. Και ήξερα πως, όπως και να το έκανα, θα είχα σίγουρα κάποιον να καταγράφει την αντίδρασή της, ώστε να έχουμε αυτή τη στιγμή για πάντα» είπε ο Sam.

Το μεγαλύτερο μέρος του videoclip γυρίστηκε στο LOVE Park της Philadelphia και οι τελευταίες σκηνές σε ένα ιταλικό εστιατόριο στο New Jersey.

Ο Matty, έγραψε το κομμάτι με τον ταιριαστό τίτλο «Η Πρόταση», ειδικά για την περίσταση.

Σε περίπτωση που είχατε αμφιβολία, η Jess είπε «Ναι!».


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ