Διαρροή της ημερομηνίας κυκλοφορίας του νέου iphone

Η Vodafone έστειλε ένα απόρρητο email προς το προσωπικό των καταστημάτων της, αυτό διέρρευσε μέσω του site Mobile News, και η Daily Mail το έφερε στη δημοσιότητα.

Και το πόρισμα; Τίποτα, απλώς ότι η πιθανή ημερομηνία κυκλοφορίας του επόμενου iPhone είναι η 25η Σεπτεμβρίου.

 


Article featured image
Article featured image

Στο email μάλιστα το οποίο δεν κατονομάζει εάν θα αποκαλείται iPhone 6S ή iPhone 7, πυροδοτώντας φήμες για αλλαγή της πολιτικής ονοματοδοσίας της Apple, αναφέρεται ότι οι προπαραγγελίες του «νέου μοντέλου iPhone» θα ξεκινήσουν από τις 18 του ίδιου μήνα.

Οι πρώτες τεχνικές λεπτομέρειες που έχουν διαρρεύσει μέχρι στιγμής για την συσκευή, αφορούν την οθόνη «απτικής τεχνολογίας» (Force Touch) του επερχόμενου iPhone, η οποία θα είναι σε θέση να αναγνωρίσει τη δύναμη την οποία ασκεί ο χρήστης επάνω της, σε κάθε άγγιγμα, που το software της συσκευής θα την μεταφράζει σε περισσότερες εντολές. Μια τεχνολογία που χρησιμοποιείται ήδη στο Apple Watch και στα νέα MacBook της Apple.

Τέλος, οι φήμες αναφέρουν ότι το νέο iPhone θα είναι εξοπλισμένο με αναβαθμισμένη κάμερα 12 Megapixels, νέο επεξεργαστή A9 και RAM 2Gb, και θα κυκλοφορήσει και σε ροζ απόχρωση, ενώ αναλυτές υποστηρίζουν ότι η εταιρεία δεν θα κυκλοφορήσει κάποιο μοντέλο με μικρότερη οθόνη 4 ιντσών, όπως είχε διαρρεύσει, μέσα στο 2015.


[πηγή]

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ