Ενημερωτικό σεμινάριο Ρεφλεξολογίας

Η Ομάδα Ινομυαλγίας Κύπρου και ο Αντιρευματικός Σύνδεσμος Κύπρου (ΑΣΚ), διοργανώνουν ενημερωτικό σεμινάριο, την Τρίτη 16 Ιουνίου, η ώρα 17.30, με θέμα «Τα οφέλη της Ρεφλεξολογίας στην Ινομυαλγία, ως εναλλακτική μορφή ανακούφισης και απαλλαγής από τον χρόνιο πόνο».

 


Article featured image
Article featured image

Ομιλητής στο σεμινάριο, θα είναι ο ρεφλεξολόγος, Μάριος Δημητρίου, μέλος του διοικητικού συμβουλίου του Συλλόγου Ρεφλεξολόγων και μέλος του Συμβουλίου Συμπληρωματικής και Φυσικής Υγειονομικής Περίθαλψης, Ηνωμένου Βασιλείου (MAR CNHC).

Η Ρεφλεξολογία είναι μια μη παρεμβατική, συμπληρωματική θεραπεία υγείας, βασισμένη στην θεωρία ότι τα διάφορα σημεία της πατούσας, του κάτω μέρους του ποδιού, των χεριών (παλάμες και δακτύλων), του προσώπου και των αυτιών αντιστοιχούν στις διάφορες περιοχές του σώματός μας. Η Ρεφλεξολογία αναγνωρίζει πως το κάθε άτομο είναι μια ανεξάρτητη οντότητα.

Ο Ρεφλεξολόγος δεν είναι δυνατόν να γνωρίζει εκ των προτέρων πώς ο κάθε πελάτης θα ανταποκριθεί στην θεραπεία. Παρ᾽ όλα αυτά, έπειτα από μια θεραπεία, οι πελάτες αισθάνονται συχνά χαλαρωμένοι, μπορεί να κοιμούνται καλύτερα και παρατηρούν βελτιωμένη διάθεση και γενικότερα ευημερία. Ενδέχεται να δει και άλλες βελτιώσεις, αυτό όμως εξαρτάται από τα προβλήματα που έχει την δεδομένη στιγμή και την ανταπόκρισή του στην θεραπεία. Για μερικούς, επιφέρει δραματικές αλλαγές στην υγεία, οι οποίες μπορούν να αλλάξουν την ζωή τους ως προς το καλύτερο.

Το σεμινάριο, θα γίνει στην αίθουσα εκδηλώσεων, στα κεντρικά γραφεία διοίκησης Τράπεζας Κύπρου, Στασίνου 51.

Η παρουσίαση θα γίνει στα αγγλικά με ταυτόχρονη επεξήγηση στα ελληνικά. Επιπλέον θα δοθεί ενημερωτικό φυλλάδιο στα ελληνικά.

Ανοικτή πρόσκληση και ελεύθερη είσοδος.

Δηλώσεις συμμετοχής μέχρι τις 11 Ιουνίου, στο τηλέφωνο του Αντιρευματικού Συνδέσμου Λ/σίας 22 428285.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ