Διαβάστε πιο κάτω αυτούσιο το κείμενο που ανάρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.
«Αναξιοπρέπεια δεν είναι οι ουρές στα ΑΤΜ , δεν είναι οι ζητιάνοι οι οποίοι ζητιάνευαν και πριν τις 25 Ιουλίου , δεν είναι οι επιχειρήσεις που κλείνουν , οι οποίες βέβαια έκλειναν και πριν τις 25 Ιουλίου , δεν είναι οι συνταξιούχοι που θα πάρουν μισή σύνταξη αυτόν τον μήνα γιατί δεν ξέρω αν μετά από τις περικοπές που προβλέπουν οι εταίροι η ολόκληρη σύνταξη τους θα διαφέρει πολύ από την μισή σημερινή .
Αν όμως αξιοπρέπεια είναι να κλείνουν σχολεία για να μην κλείσει μια τράπεζα , να κλείνουν νοσοκομεία για να μην κλείσει μια τράπεζα , να κλείνουν επιχειρήσεις για να μην κλείσει μια τράπεζα , να κλείνει η δημόσια τηλεόραση για να μην κλείσει μια τράπεζα , τότε προτιμώ να μην έχω τέτοιου είδους αξιοπρέπεια . Αν η κοινωνία μου θεωρεί ότι οι ουρές στα ΑΤΜ είναι αναξιοπρέπεια και όχι οι ουρές στα συσσίτια τότε μάλλον πρέπει να αλλάξω την κοινωνία μου .
Σκεφτόμαστε μόνο τις ανεκπλήρωτες υποσχέσεις των Ελλήνων ηγετών. Έχουμε όμως ποτέ σκεφτεί αν η ευρωπαϊκή Ένωση μας προσέφερε όλα όσα μας υποσχέθηκε κατά την ένταξη μας. Υπάρχει αλληλεγγύη ; Υπάρχει ενότητα ; Υπάρχει ισότητα ;
Σκέφτομαι ακόμα το πόσο έχει υποβαθμιστεί ο Έλληνας . Όχι λόγω της υποβάθμισης του βιοτικού του επιπέδου , όχι λόγω της μείωσης του εισοδήματος του , όχι λόγω στις περιβόητες ουρές στα ΑΤΜ αλλά λόγω της στάσης του προς στο δημοψήφισμα . Ο λαός που ΓΕΝΝΝΗΣΕ την δημοκρατία αντιμετωπίζει την κορύφωση της δημοκρατίας ( το δημοψήφισμα δηλαδή ) όχι ως ευκαιρία να πάρει το μέλλον του στα χέρια του αλλά ως ανικανότητα της κυβέρνησης . Την αξίζουμε την δημοκρατία .
Μιλάμε επίσης για διχασμό. Γιατί δεν καταργούμε τα κόμματα για να μην χωρίζονται οι πολίτες σε αριστεροί και δεξιοί ; Γιατί δεν καταργούμε το τσιγάρο για να μην χωρίζονται οι πολίτες σε καπνιστές και αντικαπνιστές; Γιατί δεν καταργούμε τα θρησκεύματος ώστε οι πολίτες να μην χωρίζονται σε Χριστιανούς , μουσουλμάνους ή Εβραίους ;
Έχουμε φτάσει στο σημείο να αντιμετωπίζουμε την δημοκρατία ως ανικανότητα και την πολυφωνία και τον διάλογο ( όχι αυτόν που γίνεται στα κανάλια , αλλά αυτόν που γίνεται μεταξύ πολιτών ) ως εθνικό διχασμό. Τελικά την αξίζουμε την δημοκρατία ;»