Η συμπεριφορά του Τζόκοβιτς στο Γουίμπλεντον που επισκίασε τη νίκη του

Λέω καμιά φορά μεταξύ σοβαρού και αστείου, δεν πα να είσαι ότι θέλεις, δεν πα να διαφημίζεις ότι μπορείς να μου αλλάξεις τη ζωή με αυτά που κάνεις/λες/πουλάς, άμα παρκάρεις στο πεζοδρόμιο ή άμα καπνίζεις στην παραλία και πετάς στην άμμο την γόπα, άστα να πάνε.

Ο πολιτισμός, το ήθος και η ιδιοφυία, από τα πιο μικρά και ασήμαντα πράγματα φαίνονται.

 


Article featured image
Article featured image

Στο διά ταύτα και να εξηγηθώ προς τι ο πρόλογος, διαβάζω ψες ότι ο Τζόκοβιτς βγήκε εκτός εαυτού και ούρλιαζε στη βοηθό του στο Γουίμπλεντον και εκείνη έβαλε τα κλάματα.

Παρόλο λοιπόν που πέτυχε μία εντυπωσιακή νίκη μετά από ένα συναρπαστικό ματς στο τελευταίο σετ με τον Κέβιν Άντερσον, εντούτοις η συμπεριφορά του… No1 τενίστα στον κόσμο επισκίασε τη νίκη του, ενώ το μόνο που κατάφερε είναι να μιλάνε όλοι για την φρικτή συμπεριφορά του στη βοηθό του.

Ο Σέρβος τενίστας φαίνεται να έχασε στιγμιαία την ψυχραιμία του και άρχισε έξαλλος να φωνάζει και να χειρονομεί προς την νεαρή βοηθό του, ζητώντας την πετσέτα του.

Αφού σκούπισε το πρόσωπό του, της την έδωσε πίσω χωρίς καν να την κοιτάξει, ενώ η κοπέλα, ήταν εμφανώς ταραγμένη και βουρκωμένη.

Μάλιστα αφού νίκησε τον Νοτιοαφρικανό αντίπαλό του, ο Τζόκοβιτς φέρεται να έφυγε από το γήπεδο χωρίς καν να κοιτάξει την κοπέλα.

Δεν είναι η πρώτη φορά που μέσα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα ο Σέρβος τενίστας έχει περίεργη συμπεριφορά και μάλιστα απέναντι σε μικρά παιδιά που δεν του φταίνε και σε τίποτα. Την τελευταία φορά μάλιστα απολογήθηκε.

Τι να την κάνεις όμως την απολογία αν υπάρχει η πιθανότητα να επαναλάβεις το σφάλμα σου. Από κάποια φάση και μετά καταντάς γραφικός. Μήπως να ξεκινούσε επιτέλους να δούλευε εξίσου καλά και πάνω στο κομμάτι του anger management όπως δουλεύει και με τη φυσική κατάσταση - τεχνική του;

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ