Ο Snowden στο twitter… ακολουθεί μόνο την NSA

Τι κι αν η ζωή του Edward Snowden κάθε άλλο παρά ήρεμη είναι; Ο ίδιος δεν χάνει το χιούμορ του και το δείχνει με κάθε ευκαιρία. Η δημιουργία λογαριασμού στο Twitter είναι μια απ’ αυτές.

 


Article featured image
Article featured image

Πριν από μερικές ώρες, ο Snowden εμφανίστηκε στο Twitter με προσωπικό του λογαριασμό, κάνοντας μάλιστα «follow» και στο λογαριασμό της... NSA. Και αυτός ο λογαριασμός είναι ο μοναδικός που «ακολουθεί» ο Snowden. Πλάκα δεν έχει;

Ενδεικτικό της αναστάτωσης που προκλήθηκε στους χρήστες του Twitter από αυτή την κίνηση του Snowden αποτελεί το γεγονός ότι μόλις 50 λεπτά από τη δημιουργία του προφίλ του, είχε ήδη αποκτήσει 157.000 followers, ενώ αυτή τη στιγμή πλησιάζει το 1 εκατομμύριο ακόλουθους.

Το πρώτο tweet του Snowden έγραφε: «Μπορείτε να με ακούσετε τώρα;», για να ακολουθήσει μία δεύτερη ανάρτηση, όπου ευχαρίστησε τον αστροφυσικό Νιλ ΝτεΓκρας Τάισον, ο οποίος τον υποδέχθηκε γράφοντας: «Εντ Σνόουντεν αν επισκεφθείς τον Άρη, στοιχηματίζω ότι οποιαδήποτε μορφή ζωής εκεί θα σε υποδεχθεί με μία γουλιά από αυτό το νερό και μία βίζα».

Η απάντηση του πρώην συνεργάτη της NSA ήταν εξίσου χιουμοριστική καθώς έγραψε: «Ευχαριστώ για την υποδοχή. Και τώρα έχουμε νερό στον Αρη! Νομίζετε ότι ελέγχουν διαβατήρια στα σύνορα; Ρωτάω εκ μέρους ενός φίλου».

Ο Tyson απάντησε στον Snowden: «Χαίρομαι που η μακρόχρονη εξορία, δεν επηρέασε την αίσθηση του χιούμορ σου» και ο 32χρονος του ανταπάντησε γράφοντας: «Η παρακολούθηση δεν κοιμάται ποτέ και το μυστικό πρότζεκ στο FreedomofPress με κρατούν απασχολημένο, αλλά πάντα βρίσκω χρόνο για λίγες φωτογραφίες με γάτες».

 


 

Παράλληλα, το βιογραφικό που έχει αναρτήσει ο Snowden αναφέρει: «Κάποτε εργαζόμουν για την κυβέρνηση. Τώρα εργάζομαι για το κοινό. Διευθυντής στο @FreedomofPress».

Σύμφωνα με δημοσίευμα του περιοδικού Newsweek, ο δικηγόρος του Σνόουντεν, Μπεν Γουίζενερ, επιβεβαίωσε πως ο ίδιος ο «εγκέφαλος» πίσω από το σκάνδαλο παρακολουθήσεων θα χειρίζεται τον λογαριασμό του.

 



Snowden Joins Twitter

Edward Snowden was welcomed to Twitter today.


Posted by AJ+ on Tuesday, 29 September 2015



Πηγή: Alfa Vita

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ