Φωτογραφικός διαγωνισμός με cash για τα φλαμίνγκο της Λάρνακας

Αν πιστεύεις πως κάποια από τις φωτογραφίες με τα φλαμίνγκο που έβγαλες στην Αλυκή αξίζει να πάρει βραβείο, κινήσου άμεσα και παίζει διαγωνισμός με λεφτά. 


Article featured image
Article featured image

Πεντακόσια ευρώ θα δοθούν στο πρώτο βραβείο διαγωνισμού που διοργανώνει η Εταιρεία Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής Λάρνακας με θέμα τα φλαμίνγκο.

Ακόμη και αν είσαι ανάμεσα στους ελάχιστους Κύπριους που τις τελευταίες ημέρες δεν πήγαν στην Αλυκή να τα φωτογραφίσουν (βλέπε πιο κάτω και τα σχετικά memes), μην απελπίζεσαι, αφού έχεις σχεδόν ένα ολόκληρο μήνα μπροστά σου να το πράξεις, μιας και το ντετλάιν του διαγωνισμού έχει οριστεί για την 31η Ιανουαρίου. 

Σε ανακοίνωση της η Εταιρεία αναφέρει ότι «με την κάθοδο πολύ μεγάλου αριθμού φλαμίνγκο τις τελευταίες μέρες, κυρίως στην Αλυκή Λάρνακας, προσφέρεται μια μοναδική ευκαιρία για λήψη εντυπωσιακών φωτογραφιών. H συγκεκριμένη δράση αποσκοπεί στην ανάδειξη των φυσικών υδροβιότοπων της επαρχίας Λάρνακας και ειδικότερα των Αλυκών και της Λίμνης Ορόκλινης».

Προσθέτει ακόμα ότι «το θέμα φλαμίνγκο θα είναι το επίκεντρο της νέας καμπάνιας της ΕΤΑΠ Λάρνακας για το 2016 που θα κυκλοφορήσει μέσα στους επόμενους μήνες και υπολογίζεται ότι ο διαγωνισμός φωτογραφίας για τα φλαμίνγκο αναμένεται να ενισχύσει την όλη διεργασία προώθησης».  

Σύμφωνα με την ανακοίνωση «ο κάθε συμμετέχοντας θα πρέπει να αποστείλει μία φωτογραφία σε ηλεκτρονική μορφή μέχρι την 31η Ιανουαρίου 2016. Οι όροι του διαγωνισμού μπορούν να ληφθούν από την ιστοσελίδα της ΕΤΑΠ Λάρνακας www.larnakaregion.com. Οι φωτογραφίες θα αναρτηθούν στο διαδίκτυο για ψηφοφορία από το κοινό από τις 4 μέχρι τις 18 Φεβρουαρίου 2016».

Το πρώτο βραβείο είναι χρηματικό ποσό ύψους €500, το δεύτερο €200 και το τρίτο €100, ενώ θα δοθούν και τρεις έπαινοι.

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ