Συννεφιασμένος συνεχίζει ο καιρός με χαμηλές θερμοκρασίες και λίγες βροχές

Ασθενές θερμό μέτωπο επηρεάζει την περιοχή. Αύριο Κυριακή ο καιρός θα είναι αρχικά μερικώς συννεφιασμένος. 

 


Article featured image
Article featured image

Σταδιακά οι νεφώσεις θα αυξηθούν και έχει μικρή πιθανότητα για τοπικές βροχές στα ορεινά και στο δυτικό 1/3 του νησιού. Πιθανότητα βροχής 25% - 30%.

Η θερμοκρασία γύρω στα κανονικά για την εποχή επίπεδα. Γύρω στους 19 βαθμούς στο εσωτερικό όσο και στα παράλια, και στους 5 βαθμούς στη χιονίστρα.

Οι άνεμοι θα είναι μεταβλητοί 2 -3 μποφόρ. Αύριο βράδυ ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασμένος με λίγες τοπικές βροχές κυρίως στα βόρεια παράλια από Ακάμα, έως Ριζοκάρπασο, με μικρότερη πιθανότητα όσο απομακρυνόμαστε από αυτές τις περιοχές. Πιθανότητα βροχής 25%-40%.

Τη Δευτέρα ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασμένος έως συννεφιασμένος με τοπικές βροχές κατά διαστήματα. Δεν αποκλείονται και κάποιες βροντές. Πιθανότητα βροχής 30%-50%. Η θερμοκρασία σημειώνει μικρή πτώση.

Στις ψηλότερες κορυφές του Τροόδους ίσως πέσει χιονόνερο. Την Τρίτη και Τετάρτη ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Η θερμοκρασία δεν σημειώνει αξιόλογη μεταβολή.

Δεν φαίνεται κάτι σύντομα όσο αφορά κάποιο οργανωμένο σύστημα με βροχές αλλά μια τάση για αλλαγή φαίνεται γύρω στα μέσα του μήνα.



Για συνεχή ενημέρωση kitasweather.com


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ