5+1 ξενοδοχεία στο βουνό με πισίνα

Ποιος είπε ότι το καλοκαίρι σημαίνει μόνο θάλασσα; Δεν είναι λίγοι αυτοί που αντί να περάσουν τις διακοπές τους στριμωγμένοι σε κάποια παραλία με φωνές και φασαρία, προτιμούν την ηρεμία και την σαφώς καλύτερη θερμοκρασία του βουνού και των ορεινών περιοχών.

 


Article featured image
Article featured image

Στην Κύπρο έχουμε την ευτυχία λόγω των μικρών αποστάσεων, να ξεφύγουμε σε χρόνο dt από την αποπνιχτική υγρασία και τις υψηλές θερμοκρασίες των πόλεων και να βρεθούμε σε κάποιο ορεινό θέρετρο, ανάμεσα στα δέντρα και τη φύση. 

Επειδή όμως κι εκεί, μια βουτιά επιβάλλεται και η ντουζιέρα δεν είναι το καλύτερο μέρος για να κάνεις ηλιοθεραπεία, σου βρήκαμε 5+1 ορεινά καταλύματα, που συνδυάζουν κυριολεκτικά βουνό και θάλασσα…ή μάλλον πισίνα, για να κάνεις τις βουτιές σου, με θέα το απέραντο πράσινο. 



Ξενοδοχείο Ρόδον, Αγρός - Επ. Λεμεσού 







Αυτό το πολύ γνωστό και αγαπημένο ξενοδοχείο στον Αγρό, διατηρεί εδώ και χρόνια υψηλή θέση στις επιλογές των Κυπρίων που επιθυμούν να εκδράμουν στα ορεινά. 

 



Σε ιδανική τοποθεσία, το Ρόδον εκτός από τα υπόλοιπα facilities που προσφέρει, διαθέτει και δύο εξωτερικές πισίνες, περιτριγυρισμένες από βοτανικούς και καταπράσινους κήπους με τα αρωματικά φυτά, οπορωφόρα δένδρα και  κληματαριές. 

Για περισσότερες πληροφορίες δες εδώ 





Ayii Anargyri Natural Healing Spa Resort, Μηλιού - Επ. Πάφου

 



Το resort Άγιοι Ανάργυροι στο χωριό Μηλιού της επαρχίας Πάφου, τα τελευταία χρόνια έχει γίνει αγαπημένος προορισμός για ζευγάρια που επιδιώκουν τη χαλάρωση, την ξεκούραση και την ηρεμία, μέσα στη φύση.

 



 

Γνωστό για τις υπηρεσίες spa που προσφέρει, το ξενοδοχείο μπορεί να αποτελέσει έναν ιδανικό καλοκαιρινό προορισμό, αφού εκτός από τις θεραπευτικές εσωτερικές πισίνες, διαθέτει και μια μεγάλη εξωτερική πισίνα με  θέα το βουνό, τα πεύκα, ελιές και φοίνικες. Να σημειώσουμε πώς το ξενοδοχείο είναι για ενήλικες.

 



 

Για περισσότερες πληροφορίες δες εδώ 

 



Droushia Heights, Δρούσια - Επ. Πάφου 

 



 

Ένα ξενοδοχείο όνομα και πράμα, αφού βρίσκεται στο υψηλότερο σημείο του χωριού Δρούσια της επαρχίας Πάφου, με τη θέα να είναι μοναδική.

 



 

Ένα μοντέρνο κατάλυμα, πρόσφατα ανακαινισμένο το οποίο διαθέτει υπερχειλίζομενη πισίνα για ενήλικες και μια μικρότερη για παιδιά.

 



 

Περιμετρικά της 35 μέτρων πισίνας, υπάρχουν ξαπλώστρες με ομπρέλες, ενώ διαθέτει και ένα πλήρως εξοπλισμένο pool bar.

 



 

Για περισσότερες πληροφορίες δες εδώ





Paradisos Hills Hotel, Λυσός  - Επ. Πάφου

 





Ένας πραγματικός παράδεισος στο χωριό Λυσός της επαρχίας Πάφου, μακριά από τη βαβούρα και τη φασαρία της πόλης, ιδανικό για χαλάρωση και ηρεμία.

 



 

Το μικρό αυτό κατάλυμα, διαθέτει εξωτερική πισίνα μ εξαιρετική θέα στο βουνό, ενώ φημίζεται και για το μαμαδίστικο κυριακάτικο μπουφέ του, που ετοιμάζει η κυρία Σούλα.  

 



 

Για περισσότερες πληροφορίες δες εδώ 





Forest Park Hotel, Πλάτρες - Επ. Λεμεσού


 



 

Ένα από το πιο ιστορικά ορεινά θέρετρα της Κύπρου, το ξενοδοχείο Forest Park, είναι κυριολεκτικά πνιγμένο μέσα στο πευκοδάσος.

 



 

Τοποθετημένο στην καρδιά του Τροόδους, προσφέρει όλες τις βασικές υπηρεσίες ενός 4στερου καταλύματος, ενώ διαθέτει και μια εξωτερική πισίνα που ξεπροβάλει μέσα από τα θεόρατα πεύκα και προσφέρει ειδυλλιακές στιγμές. Το Forest Park, διαθέτει επίσης και εσωτερική πισίνα.

 



Για περισσότερες πληροφορίες δες εδώ 





Tavros Hotel Apartments, Νέο Χωριό - Επ. Πάφου

 





Σ’ ένα από τα βορειότερα σημεία του νησιού, το Νέο Χωριό Πάφου αποτελεί στην ουσία την είσοδο για τον Ακάμα. Εκεί είναι τοποθετημένο και το συγκρότημα διαμερισμάτων Tavros Hotel Apartments.

 



 

Το ορεινό θέρετρο διαθέτει 24 διαμερίσματα και 6 στούντιο, τα οποία είναι κτισμένα περιμετρικά της πισίνας που διαθέτει το συγκρότημα. Η πισίνα είναι πλήρως εξοπλισμένη με ξαπλώστρες και ομπρέλες.





Για περισσότερες πληροφορίες δες εδώ


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ