Ένα νέο-μοντέρνο ξενοδοχείο στο Παλαιχώρι

Αν θέλεις να απολαύσεις μερικές ημέρες ξεγνοιασιάς και χαλάρωσης σε ένα όμορφο χωριό, πρέπει οπωσδήποτε να επισκεφτείς το καινούργιο ξενοδοχείο που άνοιξε στο Παλαιχώρι.     

 


Article featured image
Article featured image

Πρόκειται για ένα πατρικό σπίτι στο χωριό Παλαιχώρι, το οποίο κατεδαφίστηκε και στη θέση του εγκαταστάθηκε μια ξενοδοχειακή μονάδα που αποτελείται αποκλειστικά από νέα κτίσματα.

Ονομάζεται «Escape Hotel» (Ξενοδοχείο Απόδραση) και διαθέτει συνολικά 8 δίκλινα δωμάτια.

Η μονάδα είναι κτισμένη στην όχθη του ποταμού Σερράχη, και βρίσκεται στον πυρήνα του χωριού σε μικρή απόσταση από την πλατεία και τις εκκλησίες του.

Οι όγκοι του κτηρίου ακολουθούν την μορφολογία και την κλίση του εδάφους, φέρνοντας τον επισκέπτη ακόμη πιο κοντά στη φύση.

Ο ποταμός Σερράχης, περνά ακριβώς δίπλα από το ξενοδοχείο, προσφέροντας τις βροχερές χειμωνιάτικες μέρες, μια μοναδική θέα στους ενοίκους.

 



Για τους χώρους του ξενοδοχείο, χρησιμοποιήθηκαν σύγχρονα υλικά με αντοχή στις καιρικές συνθήκες.

Λειτουργεί όλο το χρόνο και δίνοντας τη δυνατότητα στον επισκέπτη να περάσει χρόνο στο ορεινό χωριό, όλες τις εποχές του χρόνου.

Στο παρόν στάδιο προσφέρει ύπνο και πρόγευμα, προσεχώς αναμένεται να λειτουργήσει το εστιατόριο και η καφετέρια.

 



Το χωριό Παλαιχώρι αποτελεί βάση για εξορμήσεις στα γύρω χωριά της Πιτσιλιάς. Οι επισκέπτες μπορούν ν' απολαύσουν περπάτημα στα μονοπάτια μελέτης της φύσης που έχουν δημιουργηθεί περιμετρικά του χωριού, επίσκεψη σε ιστορικά μνημεία όπως το Άγαλμα της Κύπριας Μάνας, το κρησφύγετο του Γρηγόρη Αυξεντίου, τη γραφική πλατεία του χωριού και το Μουσείο Βυζαντινής Κληρονομιάς.

 



Για πληροφορίες και κρατήσεις: 22642300 ή ΕΔΩ

Ελευθερίας 23, 2740 Παλαιχώρι, Λευκωσία 

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ