Το Cellar 27 είναι το νέο wine & cocktail bar της Λευκωσίας

Μια καινούργια πρόταση για κρασί και cocktail στην καρδιά του Στροβόλου.

 


Article featured image
Article featured image

Ο μεγαλύτερος Δήμος της Λευκωσίας υπολειπόταν ακριβώς αυτό. Ένα φινετσάτο μαγαζί, το οποίο μπορεί να καλύψει με το μενού του την ποιότητα και τις απαιτήσεις όλου του εύρους πελατών.

Η διακόσμηση ξύλου υπερισχύει του μαύρου χρώματος deck και γκρι πατώματος και έρχονται όλα μαζί να δέσουν και να δώσουν στον επισκέπτη έναν συμμετρικό χώρο ηρεμίας.

H ψαγμένη μουσική μαζί με έναν από τους πιο ιδιαίτερους φωτισμούς που υπάρχει στην πρωτεύουσα, προσφέρει χαλάρωση και όλα μαζί θυμίζουν κάποιου είδους μυσταγωγίας.

Με μια πλούσια κάβα κρασιών και την καθοδήγηση sommelier, δίνει την δυνατότητα στους λάτρεις του είδους να επιλέξουν το κρασί το οποίο ταιριάζει στις απαιτήσεις τους.

Με τη συλλογή κλασσικών cocktails αλλά και με τα Signatures Cocktails του μενού του, τα οποία παρασκευάζονται με υψηλής ποιότητας υλικά από τα χέρια έμπειρου bartender, το Cellar 27 υπόσχεται να ικανοποιήσει και τους πιο απαιτητικούς λάτρεις των cocktails.

Στη μεγάλη κάβα ποτών του μπορείς να παραγγείλεις από το απλό ποτό μέχρι και το πιο ακριβό Whiskey, Vodka, Brandy, …

Συνοδευτικά με το ποτό σας μπορείτε να παραγγείλετε ένα από τα platters με εγχώρια αλλά και εισαγόμενα αλλαντικά, ή pizza που θα σας θυμίσει τον παλιό καλό καιρό.

 

Cellar 27 Wine & Cocktail Bar

Αθηνών 27, Στρόβολος, Λευκωσία.

Πληροφορίες και κρατήσεις: 70009054

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ