Μαχαιρίτσας και Ζουγανέλης «πιάνουν» κόκκινο στην Κύπρο

Ο συνδυασμός μιας εξαιρετικής επιλογής τραγουδιών του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα με την ανατρεπτική σάτιρα του Γιάννη Ζουγανέλη, δίνει ξεχωριστό χρώμα σε κάθε τους κοινή εμφάνιση κι αφήνει πάντα το κοινό εκστασιασμένο.

 


Article featured image
Article featured image

Παρουσιάζουν ένα  πρόγραμμα  από εκείνα που θα συναντηθεί η τραγουδοποιΐα με την ελληνική ροκ, η συγκίνηση με την σάτιρα & γέλιο, οι μελοποιημένοι στίχοι με τον κοινωνικό προβληματισμό.

Μαζί με τον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα  και τον Γιάννη Ζουγανέλη σε αυτήν την μουσική παράσταση συμμετέχουν:  αφενός η Παυλίνα Βουλγαράκη, εφοδιασμένη με το σκηνικό της πάθος,  το μυστήριο της φωνής & της ερμηνείας της που κερδίζει ολοένα και περισσότερο καρδιές με τα κομμάτια της («Λίγο λίγο», «Λαβύρινθοι», «Φέρτα μου όλα πίσω» κλπ) και αφετέρου o Ιταλός κιθαρίστας Steve Tesser με απίστευτη καθαρότητα στο μουσικό του λόγο, συναρπάζει το κοινό με rock διασκευές κι όχι μόνον...

 

Παίζουν μαζί τους οι εξαίρετοι συνεργάτες μουσικοί:

Ακης Αμπράζης στο μπάσο, ο παλιός «Τερμίτης» Φίλιππος Σπυρόπουλος στα τύμπανα και ο Γιάννης Πουρνάρας στο μπουζούκι.

Ο Λαυρέντης κι ο «Ζούγας» επικοινωνούν μαζί μας και χαρίζουν άλλοτε συγκινησιακά συναισθήματα κι άλλοτε γέλια μέχρι δακρύων.  Με τραγούδια που γελάνε, με τραγούδια που σου κλείνουν το μάτι, με τραγούδια που σε βάζουν στην θέση σου και που απολογούνται…!

 

Πληροφορίες:

Τρίτη 12 Φεβρουαρίου

Μουσική σκηνή RED

Ώρα: 21:30 - 00:00

Πληροφορίες και κρατήσεις στο 22767711 & 99059257

Εισιτήρια: www.tickethour.com.cy

Τιμή: €25

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ