«Είναι το πιο μεγάλο ναι που θα πω σήμερα»

Είναι 27 ετών, ονομάζεται Devi Darma και την είδαμε χθες βράδυ στο «Ελλάδα έχεις ταλέντο» να παρουσιάζει ένα drag show, τραγουδώντας ζωντανά.

 


Article featured image
Article featured image

Έχει σπουδάσει ενδυματολογία θεάτρου και εντελώς τυχαία ήρθε στη ζωή του το τραγούδι. Στο «Ελλάδα έχεις ταλέντο» βρέθηκε για να παρουσιάσει στον κόσμο πώς είναι ένα ποιοτικό drag show.

Αν άκουγες μόνο το τραγούδι και δεν έβλεπες την εικόνα, θα νόμιζες πως τραγουδούσε γυναίκα, καθώς η φωνή του ήταν εντελώς γυναικεία, όπως σχολίασαν οι κριτές. 

Τα ρούχα που φορούσε, αλλά και το βάψιμο ήταν όλα φτιαγμένα από τον ίδιο.

Μαζί του στο show τον ακολούθησε η μαμά του, αλλά και δύο φίλοι του για να τον στηρίξουν.

Και οι 3 κριτές είπαν ομόφωνα «Ναι» στην Devi Darma, ωστόσο αυτό που ξεχωρίσαμε ήταν τα λόγια του Γιώργου Καπουτζίδη:

«Είδαμε πάνω στη σκηνή έναν πολύ ταλαντούχο άνθρωπο που δούλεψε σε πάρα πολλά πράγματα (στο τραγούδι, στο μακιγιάζ, στην ενδυματολογία), αλλά δούλεψε και πάρα πολύ καλά στην ψυχολογία του και ξέρει πολύ καλά τι θέλει να κάνει και τι είναι αυτό που τον κάνει ευτυχισμένο. Το εξήγησε και στη μητέρα του, η οποία το αγκάλιασε και το δέχτηκε.

Είμαι πολύ χαρούμενος γι' αυτό που βλέπω αυτή τη στιγμή και που το βλέπω στην ελληνική τηλεόραση. Μια τηλεόραση η οποία πολλές φορές έχει ένα μικροαστισμό που κατάντησε πάρα πολύ κουραστικός. Νιώθω ότι προσπαθούμε να ζήσουμε στο 2017 με τα πράγματα που μας έχουν πει οι γονείς μας, που τους τα έχουν πει οι γονείς τους και τα οποία μας γυρνάνε πίσω στο 1950.

Είναι το πιο μεγάλο ναι λοιπόν που θα πω σήμερα».



Δείτε το βίντεο πιο κάτω:


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ