«Όποιο παιδί χαλάσει το στολισμό της τάξης θα του τσακίσουμε τα χέρια»

Από τη δασκάλα και τα παιδιά του Β1.

 


Article featured image
Article featured image

Όσο και να το διαβάζουμε, εξακολουθούμε να πιστεύουμε ότι στο βάθος, η σκέψη της εν λόγω δασκάλας εμπεριείχε δόσεις χιούμορ, διαφορετικά δεν μπορούμε να συλλάβουμε το λόγο που αποφασίζει κάποιος και δη εκπαιδευτικός να τρομοκρατήσει μικρά παιδάκια με τέτοιο τρόπο.

Την εν λόγω ανάρτηση τη βρήκαμε σε άρθρο που δημοσίευσε η ιστοσελίδα mikropragmata.lifo.gr και όπως διαβάζουμε η δασκάλα σε σχολείο της Αθήνας, που έγραψε το συγκεκριμένο σημείο, δεν έκανε καθόλου πλάκα.

«Αυτό! Δίπλα στο χριστουγεννιάτικο δέντρο της τάξης μας» και στα σχόλια προσθέτει: «Ναι……δεν το ανέρτησε για αστείο η δασκάλα», σημειώνει η γυναίκαι που ανέβασε τη φωτογραφία στο διαδίκτυο.  

 



Η σημείωση, προέρχεται από Β’ τάξη Δημοτικού και όπως είναι εμφανές τα γράμματα δεν είναι παιδιού δευτέρας τάξης φυσικά (ούτε και το κ’ που βλέπουμε πριν το «η δασκάλα»): «Η δασκάλα το έγραψε. Αυτά είναι τα γράμματά της» λέει, προσθέτοντας: «Η δασκάλα κάνει τα πάντα χειρόγραφα, φυλλάδια, μηνύματα στους γονείς. Είναι τα γράμματά της, δεν υπάρχει καμία αμφιβολία γι’ αυτό». 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ