«Οι άντρες χωρίς μούσι δεν διαφέρουν και πολύ από τις γυναίκες»

Μάλλον πρέπει να είναι κάτι σαν επιδημία ή κολλητική ίωση, αλλιώς δεν εξηγείται η συμπεριφορά μερίδας εκπροσώπων διαφόρων θρησκευμάτων που εντοπίζουμε το τελευταίο διάστημα.

 


Article featured image
Article featured image

Αρχές της εβδομάδας, ακούσαμε τον Μητροπολίτη Πάφου Γεώργιο να αποκαλεί στον αέρα τηλεοπτικής εκπομπής «γενίτσαρους» όσους αντιδρούν στην «Ιερά Εξομολόγηση» (διάβασε σχετικά ΕΔΩ) που γίνεται σε δημόσια δημοτικά σχολεία και να τους προτρέπει να πάρουν τα παιδιά τους σε ιδιωτικά σχολεία αν δεν τους αρέσει το «σύστημα».

Με παρόμοια ρητορική ο μουφτής Μουράτ Μπαϊαράλ και πάλι σε τηλεοπτική εκπομπή, κατακεραύνωσε όσους άντρες επιλέγουν να ξυρίσουν τα μούσια τους, χαρακτηρίζοντάς τους, επί της ουσίας θηλυπρεπείς και ότι η εμφάνιση τους μπορεί να προκαλέσει άσεμνες σκέψεις αφού «μοιάζουν με γυναίκες», όπως δήλωσε χαρακτηριστικά.   





 

«Οι άντρες θα πρέπει να αφήνουν μούσι. Ένα από τα δύο μέρη του σώματος που ξεχωρίζουν τους άντρες από τις γυναίκες είναι το μούσι», δήλωσε.  «Για παράδειγμα αν δείτε έναν άντρα με μακριά μαλλιά από μακριά μπορεί να νομίζεται ότι είναι γυναίκα αν δεν έχει μούσι. Γιατί τώρα άντρες και γυναίκες ντύνονται παρόμοια. Θεός φυλάξει! Μπορεί να καταληφθείτε από άσεμνες σκέψεις», πρόσθεσε, σύμφωνα με τη Hurriyet.

Και κάπου εδώ προσπαθείς, μετά δυσκολίας, να εντοπίσεις τις διαφορές μεταξύ των.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ