Κλείνει τα 12 του και το γιορτάζει με δύο παγκοσμίου φήμης καλλιτέχνες

Ένα ανεπανάληπτο πάρτι στη Λευκωσία, με Reggae και R&B μουσικές, και με την party animal υπογραφή της ομάδας του Scarabeo.

 


Article featured image
Article featured image

Αυτές οι γιορτές δεν έχουν σχέση με ό,τι ξέρουμε, κυρίως γιατί η Λευκωσία υποδέχεται δύο παγκόσμιας φήμης καλλιτέχνες, για μια ανεπανάληπτη συναυλία στο Down Town Live. Συγκεκριμένα, σήμερα, Τετάρτη 27 Δεκεμβρίου, οι θρυλικές φωνάρες και μελωδίες των Million Stylez από τη Σουηδία και του Αμερικάνου Yung από τους Calli Swag District, ενώνονται με τις δυνάμεις 10 κορυφαίων Κύπριων R&B & Reggae DJs.


Το Shark Energy Drink παρουσιάζει 12 Χρόνια Scarabeo, σε μια βραδιά που υπόσχεται ασταμάτητο χορό και πρωτόγνωρες για την Κύπρο ερμηνείες.


Οι δύo headliners, με επιτυχίες όπως το «Teach me how to Dougie» και το «Miss Fatty» φέρνουν μαζί τους επιρροές από κλασικό και fusion reggae από τη Νότια Αμερική και Καραϊβική, επαναστατική διάθεση από τις αστικές περιοχές των ΗΠΑ, την Ιαμαϊκή και Αφρική και χορευτικό upbeat RnB και Dancehall.

Το δίκτυο του Σκαραβέου, που ζει δυναμικά ανάμεσα σε γενιές Λευκωσιατών (και όχι μόνο), ενωμένο μέσω της αγάπης για καλή μουσική και εναλλακτικά events, γιορτάζει τα 12χρονα του, συνεχίζοντας να συναρπάζει με νέες προτάσεις για πραγματικά αξέχαστες στιγμές.

Η φοβερή εμπειρία της τεράστιας αυτής διπλής συναυλίας, θα συμπληρώνεται με φοβερό μιξάρισμα και beats από δικά μας, ντόπια ταλέντα και άλλες πολλές εκπλήξεις και πρωτότυπα performances, που θα ανεβάσουν την αδρεναλίνη με το αληθινό Scarabeo πνεύμα.

Περισσότερες πληροφορίες στο facebook.com/ScarabeoNicosia ή στο τηλέφωνο 99810011.

Χορηγός επικοινωνίας του μεγάλου αυτού event η CITY

 

 

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ