Είναι αυτό το πιο καταθλιπτικό τραγούδι των Χριστουγέννων;
Για τους περισσότερους, οι μέρες ή καλύτερα ο μήνας των Χριστουγέννων αποτελεί μία από τις καλύτερες και πιο χαρούμενες περιόδους του χρόνου. Για κάποιους άλλους όμως….
Ο 18χρονος Lionder ή Λέανδρος Καραϊσκάκης, φοιτητής αγγλικής φιλολογίας, έγραψε ένα τραγούδι για όλα εκείνα τα άτομα που παλεύουν με την κατάθλιψη ειδικότερα τις ημέρες των Χριστουγέννων.
«Η κατάθλιψη είναι μια σοβαρή ψυχική ασθένεια την οποία εκατομμύρια άνθρωποι προσπαθούν να καταπολεμήσουν καθημερινά. Και πολλές φορές, οι μέρες των Χριστουγέννων μπορεί να είναι ανυπόφορες για αυτά τα άτομα. Αυτό είναι η λεγόμενη Κατάθλιψη των Χριστουγέννων. Το τραγούδι το έγραψα για να έρθω κοντά σε αυτά τα άτομα και να τους θυμίσω πως δεν είναι μόνοι».
Στο βίντεο κλιπ, εξιστορούνται δύο ιστορίες, ανθρώπων που βιώνουν αυτή την κατάσταση και πώς αυτοί τελικά βιώνουν την ίαση.
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Η αρχαιότερη γαμήλια τούρτα στον κόσμο κατάφερε να επιβιώσει για περισσότερο από έναν αιώνα
Ανακαλύφθηκε ένα νέο είδος ψαριού, που αλλάζει όσα γνωρίζαμε για την εξέλιξη των υπόγειων οικοσυστημάτων
Υπάρχει μία λειτουργία στα iPhone που μειώνει τη ναυτία στο αυτοκίνητο