Σε τεντωμένο σχοινί οι σχέσεις Διασήμων και Μαχητών στο αποψινό Survivor

Μια βροχή και μια ήλιο! Όπως είναι οι καιρικές συνθήκες που επικρατούν στο εξωτικό νησί του Άγιου Δομίνικου έτσι είναι και οι σχέσεις μεταξύ των παικτών των δύο ομάδων του «Survivor».

 


Article featured image
Article featured image

Το μόνο σταθερό φαίνεται πως είναι το κοινό της τηλεόρασης του ΣΙΓΜΑ  αφού και το χθεσινό επεισόδιο κατάφερε να κεντρίσει το ενδιαφέρον περισσότερων από 147,000 τηλεθεατών, που παρακολούθησαν το παιχνίδι έστω και για ένα λεπτό. Στο νεανικό κοινό 13-24 το «Survivor» σημείωσε κατά μέσο 68,16% ενώ στα κοινά 18-44 ο μέσος όρος έφθασε 54,6%.

Στο σημερινό επεισόδιο του «Survivor» οι δυο ομάδες αγωνίζονται για το έπαθλο της «Επικοινωνίας». Όπως έχουν δηλώσει όλοι οι παίκτες, προτιμούν το έπαθλο της επικοινωνίας αντί του φαγητού, αφού παίρνουν δύναμη από τα μηνύματα των δικών τους ανθρώπων για να συνεχίσουν την επιβίωσή τους στο «Survivor».

«Διάσημοι» και «Μαχητές» έχουν κερδίσει από μία φορά το συγκεκριμένο έπαθλο και δάκρυσαν όταν είδαν φωτογραφίες και μηνύματα αγαπημένων τους προσώπων. Ποια ομάδα θα καταφέρει σήμερα να κερδίσει το έπαθλο; Πόσο έχει επηρεάσει αρνητικά την ψυχολογία των «Μαχητών» οι συγκρούσεις ανάμεσά τους και η διάσπαση της ομάδας τους; Θα καταφέρουν οι «Διάσημοι» να διατηρήσουν την ομαδικότητα τους και να πάρουν την πρωτιά;  

Απόψε στις 21:15 στην τηλεόραση του ΣΙΓΜΑ ένα ακόμη ανατρεπτικό επεισόδιο του “Survivor”, γεμάτο αγωνία, δράση και πολλή συγκίνηση, αφού το έπαθλο της «Επικοινωνίας» θα κάνει για μια ακόμη φορά τους νικητές να δακρύσουν.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ