Τρέχουμε μέχρι το ψηλότερο σημείο της Κύπρου [πίσω από τα σύννεφα]

Διασχίζοντας φυσικά μονοπάτια της φύσης περιμετρικά του Τροόδους, με μοναδική και πανοραμική θέα.

 


Article featured image
Article featured image

Μια πολύ ιδιαίτερη εμπειρία αναμένεται να ζήσουν όσοι δηλώσουν συμμετοχή στην αθλητική εκδήλωση που διοργανώνει το σωματείο δρομέων «Δρό.Με.Α. Racing», η οποία περιλαμβάνει τον «1ο Garmin Cyprus Troodos Marathon 2017”, τον «8ο Ice Power Troodos Green Race 2017 - 15 χλμ», τον «Nutribakes Pine Tree 5km Charity Run 2017» και τον Παιδικό Αγώνα 600μ».

Με την εκκίνηση και τον τερματισμό να γίνονται την πλατεία Τροόδους, οι δρομείς θα φτάσουν μέχρι το ψηλότερο σημείο της Κύπρου, τρέχοντας κυριολεκτικά πίσω από τα σύννεφα.

Στόχος του αγώνα είναι η ευαισθητοποίηση του κοινού μέσω του αθλητισμού για μία πιο οικολογική συνείδηση αναφορικά με την προστασία των δασών της Κύπρου, αλλά και η φιλανθρωπική προσφορά.

Όλα τα έσοδα από τον αγώνα των 5χλμ θα διατεθούν στον φιλανθρωπικό οργανισμό Funraising.  

Δικαίωμα συμμετοχής στους ορειβατικούς αγώνες δρόμου (μαραθώνιος και 15 χλμ), οι οποίοι έχουν αυξημένο βαθμό δυσκολίας λόγω της ιδιομορφίας του εδάφους αλλά και του μεγάλου υψομέτρου, έχουν άτομα από 18 ετών και άνω.

Οι εγγραφές των αγωνισμάτων θα ανοίξουν την Τετάρτη 10 Μαΐου, 2017 και θα γίνονται μόνο διαδικτυακά για τον μαραθώνιο τα 15χλμ και τα 5 χλμ, μέσω της ιστοσελίδας της Δρό.Με.Α Racing. Για τον παιδικό αγώνα οι εγγραφές θα γίνονται επί τόπου τη μέρα του αγώνα.

*Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 11 Ιουνίου 2017.

**Αναλυτική ενημέρωση για τα αγωνίσματα θα ακολουθήσει σύντομα.

Μέγας Χορηγός του μαραθωνίου είναι η Garmin Cyprus, του αγώνα των 15 χλμ το Ice Power Cold Gel και των 5χλμ Pine Tree Charity Run η Nutribakes. Μέγας Χορηγός της Δρό.Με.Α Racing 2017 η Cablenet. Η εκδήλωση υποστηρίζεται από τον ΚΟΑ και την Webarts και είναι υπό την αιγίδα της ΚΟΕΑΣ.

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ