Έχεις δοκιμάσει το Cheesy Bacon Fries Burrito;

Αν όχι, μην το σκέφτεσαι και πολύ, αφού μπορείς να το κάνεις εύκολα, ακόμα και τώρα, από το app του foody.com.cy.

 


Article featured image
Article featured image

Σερφάροντας  πρόσφατα στο Foody, την πρώτη ιστοσελίδα παραγγελίας φαγητού στην Κύπρο, ανακαλύψαμε αυτό το νέο προϊόν. Παραγγείλαμε, δοκιμάσαμε... και ξαφνικά γίναμε πιστοί fans του Taco Bell στην πρωτεύουσα!

Το Cheesy bacon Fries Burrito φτιάχνεται και έρχεται στο σπίτι σου σε περίπου 30 λεπτά, από το Taco Bell στη Θεμιστοκλή Δέρβη. Συνδυάζει το κρέας που εσύ επιλέγεις (βοδινό, χοιρινό, κοτόπουλο) με λιωμένο τυρί, sour cream, bacon και πατάτες, τυλιγμένα μέσα σε μία λαχταριστή τορτίγια Burrito.

Με λίγα λόγια, παίρνει γνωστές σε όλους γεύσεις και τις συνδυάζει διαφορετικά, μοντέρνα, εναλλακτικά και απολαυστικότατα!

 

Τι είναι το foody

Το Foody είναι ο πιο εύκολος τρόπος παραγγελίας φαγητού ή καφέ στην Κύπρο. Τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο.

Από την ιστοσελίδα ή την εφαρμογή για κινητό μπορείς να παραγγείλεις από 250 και πλέον εστιατόρια και καφετέριες. Αφού δώσεις την παραγγελία σου θα λάβεις SMS επιβεβαίωσης το οποίο θα αναγράφει τον χρόνο παράδοσης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι παρόλο το νεαρό της ηλικίας του (ξεκίνησε μόλις πριν ενάμιση χρόνο) το Foody έχει πραγματικά αλλάξει τον τρόπο παραγγελίας στην Κύπρο αφού κάθε μήνα γίνονται δεκάδες χιλιάδες παραγγελίες online.

Κι αφού δοκιμάσαμε το Cheese Bacon Fries Burrito, ακολούθως «παίξαμε» ακόμα λίγο με το μενού του Taco Bell που βρήκαμε στο Foody και είδαμε ότι μπορείς ακόμα να παραγγείλεις πολλά υπέροχα delivery bundles, όπως το γεύμα για 2 ή για 4, επιλέγοντας τα αγαπημένα σου burrito ή crunchwraps από το μενού.

Ακόμα αν ετοιμάζεις ένα διαφορετικό πάρτι και θές να ξεφύγεις λίγο από τα συνηθισμένα, το Party Pack φέρνει έναν αέρα Μεξικού στο χώρο σου αφού σου προσφέρει, 2 burritos, 2 crunchwraps, 2 Quesadillas, 2 Quesaritos, Nachos ή πατάτες με sour cream, guacamole και σάλτσα ντομάτας αλλά και σκέτα καθώς και 6 κομμάτια τραγανού κοτόπουλου που συνδιάζεται άψογα με τις σάλτες που συνοδεύουν το Party Pack.   

Αν πάλι προτιμάς να το φτιαξεις μόνος σου, τότε το Combo Fiesta με 12 τορτίγιες, 2 κρέατα της επιλογής σου, λαχανικά fajita, τυρί cheddar, μαρούλι και σάλτσες fiesta, sour creαm, guacamole,  επιτρέπει στην παρέα σου να δημιουργήσει το δικο της Taco Bell Burrito!

Τα bundles από το Taco Bell είναι ιδανικά για να τα μοιραστείς με την παρέα σου στις σημαντικές σας στιγμές αφού είναι κάτι διαφορετικό και ξεχωριστό! Σε αυτές τις σημαντικές στιγμές η παρέα ανοίγει το app του foody (για Android & IOS), επιλέγει το φαγητό που θέλει να παραγγείλει online και βάζει την παραγγελία online εύκολα και γρήγορα.

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ