Ο πιο διάσημος σκύλος του νησιού φοράει γυαλιά και ζει στα Λεύκαρα

Υπάρχει κάποιος επισκέπτης των Λευκάρων που δεν έβγαλε φωτογραφία με αυτό το σκυλάκι;

 


Article featured image
Article featured image

Αν έτυχε να πας εκδρομή στα Λεύκαρα το τελευταίο διάστημα, σίγουρα θα έχεις πετύχει κάπου τον Γιώργο και το σκυλάκι του.


Είναι ράτσας puggle, είναι 5 ετών και ακούει στο όνομα Πούκης.


Οι δυο τους ανεβαίνουν πάνω στη μικρού κυβισμού μηχανή τους και γυροφέρνουν καθημερινά στο χωριό.

Πρόκειται, βασικά, για δύο από τις πιο αναγνωρίσιμες μορφές των Λευκάρων.

Φοράνε και οι δύο γυαλιά ήλιου και τη μέρα τους την περνάνε βολτάροντας στα Λεύκαρα με τη μηχανή.

Ο Γιώργος Παπάς κατάγεται από τα Πάνω Λεύκαρα, ωστόσο, για 25 χρόνια ζούσε στη Γερμανία. Τα τελευταία 15 χρόνια, όμως, αποφάσισε να μετακομίσει στο χωριό του για να περνά τις μέρες του με πιο χαλαρούς ρυθμούς. Πήρε, μάλιστα, και ένα σκυλάκι για να του κάνει παρέα!

Λόγω του ότι ο Γιώργος δεν εργάζεται αυτό το διάστημα, έχει χρόνο να περνά ολόκληρη την ημέρα του μαζί με το αγαπημένο του σκυλάκι.

Το σκυλάκι είναι ράτσας puggle, είναι 5 ετών και ακούει στο όνομα Πούκης.

«Με το που μας βλέπει ο κόσμος στον δρόμο, μας σταματά για να φωτογραφηθεί μαζί μας. Όλοι θέλουν να βγάζουν selfie με τον Πούκκη».

 



Όπως εξηγεί στη CITY ο ιδιοκτήτης του, τον έχει πάντοτε μαζί του στις βόλτες του στο χωριό, αφού δεν θέλει να τον αφήνει μόνο στο σπίτι.

«Του αγόρασα ειδικά γυαλιά για σκύλους, επειδή τα μάτια του είναι ευαίσθητα και δεν θέλω να πάθει οτιδήποτε από τον αέρα και τις σκόνες, όντας πάνω στη μηχανή».

Να πούμε τέλος πως ο Γιώργος μιλάει άπταιστα αγγλικά, γερμανικά και ελληνικά, εξ ου και στον Πούκκη απευθύνεται και στις τρεις γλώσσες!

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ