Το ζεϊμπέκικο που «έριξε» το διαδίκτυο [νο1 στο ελληνικό Youtube]

Κάποιες φορές τα λόγια δεν αρκούν. Δεν είναι ικανά για να περιγράψεις το πώς κάποιοι άνθρωποι σε κάνουν να αισθάνεσαι.

 


Article featured image
Article featured image

Πολλές φορές πάλι, χρησιμοποιούμε πομπώδεις λέξεις και εκφράσεις χωρίς πολλή σκέψη. Πετάμε επίθετα και χαρακτηρισμούς για πράγματα μικρά και ίσως ανούσια πολλές φορές, έτσι για να έχουμε να λέμε.

Υπερβολή; Ίσως. Άλλωστε οι εποχές που διανύουμε είναι βασισμένες στην υπερβολή και στην προβολή καταστάσεων που δεν λένε πολλά. Όχι πάντα όμως.

Εδώ και λίγες μέρες το ελληνικό διαδίκτυο έχει «κολλήσει» με ένα ζεϊμπέκικο βαρύ και μάγκικο. Σαν αυτά που χόρευαν παλιά οι πρωταγωνιστές των ελληνικών ταινιών. Απλό, βαρύ, αληθινό, με ψυχή.

Το βίντεο που ανέβηκε την 1η Σεπτεμβρίου στο Youtube, αυτή τη στιγμή μετράει περισσότερα από 131,787 views και συνεχώς ανεβαίνει, κατατάσσοντας το στην 1η θέση του ελληνικού Youtube και όχι άδικα.

Για την ιστορία, το σκηνικό συνέβη στο Φεστιβάλ Βαλκανικής Πλατείας, που πραγματοποιήθηκε στη Θεσσαλονίκη, στο οποίο συμμετείχε μεταξύ άλλων και η  Νατάσα Μποφίλιου. Την ώρα που ερμήνευε το κομμάτι της «Μέχρι το τέλος», ένας νεαρός ανέβηκε στη σκηνή και άρχισε να σέρνει τα βήματα του σε ρυθμό ζεϊμπέκικου.

Ένας νεαρός με κινητικά προβλήματα, που με δυσκολία μπορούσε να περπατήσει, μα η εσωτερική του δύναμη τον έσπρωξε στη σκηνή για να τιμήσει με το χορό του την τραγουδίστρια και το κοινό που παρακολουθούσε από κάτω.

Τα υπόλοιπα είναι μάλλον καλύτερα να τα δείτε στο πιο κάτω βίντεο.

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ