Survivor: Τα σαρωτικά νούμερα τηλεθέασης της πρεμιέρας και το αποψινό επεισόδιο

Ναι, παρότι απόψε Δευτέρα θα έχει debate προεδρικών, εντούτοις θα προβληθεί κανονικά και ένα ολοκαίνουργιο επισόδιο.

 


Article featured image
Article featured image

Με ενθουσιασμό υποδέχτηκαν και πάλι οι τηλεθεατές την πρεμιέρα του SURVIVOR στο ΣΙΓΜΑ, αφού το μέσο μερίδιο τηλεθέασης έφτασε το εκπληκτικό 53.3% στο σύνολο πληθυσμού!

Ο πρώτος αγώνας κρίθηκε στον πόντο και η νίκη πήγε στους Μαχητές με 10-9, οι οποίοι κέρδισαν μια έτοιμη καλύβα.

Ο Σάκης Τανιμανίδης δε σφύριξε μόνο τον πρώτο αγώνα αλλά κάλεσε και το πρώτο συμβούλιο του νησιού για να ανακοινώσει τις αλλαγές του φετινού «Survivor». Δες εδώ ποιες θα είναι αυτές: https://goo.gl/14Gjpn

 



Σε σχέση με απόψε (Δευτέρα), η συναρπαστική συνέχεια θα προβληθεί εκτάκτως στις 23:00, λόγω της διακαναλικής των υποψηφίων για τις Προεδρικές εκλογές.

Ποιες είναι οι πρώτες δυσκολίες που αντιμετωπίζουν. Ποια στρατηγική θα ακολουθήσουν οι ομάδες στη δεύτερη μεγάλη αναμέτρηση. Ποιο είναι το έπαθλο.

 

 

«Survivor» απόψε ΕΚΤΑΚΤΩΣ στις 23:00 στην τηλεόραση του ΣΙΓΜΑ.

 



 

Σημειώστε ότι αύριο Τρίτη 23/1 και Τετάρτη 24/1 το SURVIVOR θα προβληθεί στην κανονική του ώρα μετάδοσης, δηλαδή στις 21:15. Την Κυριακή των εκλογών 28/1 το επεισόδιο θα προβληθεί εκτάκτως στις 22:00. Από την εβδομάδα 29/1 η ώρα προβολής θα είναι σταθερά στις 21:15 και το αγαπημένο σε όλους show επιβίωσης θα προβάλλεται Κυριακή με Τετάρτη την ίδια ώρα.

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ