«Θεούλης» οδηγός οχήματος τρόλαρε αγρίως αστυνομικούς της ΕΛ.ΑΣ

Όταν το «The Fast and Furious» made in Greece, θυμίζει περισσότερο αγώνα δρόμου σε καρόδρομο με γαϊδούρια.

 


Article featured image
Article featured image

Μόνο ως τέτοιο θα μπορούσαμε να χαρακτηρίσουμε το σκηνικό που διαδραματίστηκε προχθές στην Αττική Οδό, με μεθυσμένο οδηγό ο οποίος έκανε μανούβρες στο δρόμο, ένεκα της μέθης, να καταλήγει –έπειτα από μανιώδη καταδίωξη αστυνομικών της ΕΛ.ΑΣ- στουκαρισμένος στον προαύλιο χώρο της ελληνικής βουλής και να συλλαμβάνεται τελικά από τους φρουρούς που έβοσκαν αμέριμνοι εκεί.

Τι προηγήθηκε όμως για να φτάσουμε μέχρι εκεί. Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε το αστυνομικό δελτίο μεθυσμένος οδηγός θεάθηκε λίγο μετά τα μεσάνυχτα στις 00:45 στην Αττική Οδό, όταν οι υπάλληλοι του αυτοκινητόδρομου πληροφόρησαν την Τροχαία πως ένας οδηγός έχει γίνει στουπί, έχει σταματήσει στα διόδια και κάνει μανούρες.

 



Όταν η Αστυνομία έφτασε εκεί, ο μπεκρής λογικά σκέφτηκε ότι ένας ένδοξος θάνατος είναι προτιμότερος από την ταπεινωτική σύλληψη, οπότε πάτησε γκάζι και βγήκε στην Κηφισίας, με αποτέλεσμα να ξεκινήσει το κυνηγητό. Να σημειωθεί ότι το εργαλείο του δράστη ήταν ένα άσπρο Fiat Panda (!), αυτή είναι η κοντινότερη σε κουτί παπουτσιών εκδοχή αυτοκινήτου.

Παρότι η καταδίωξη κράτησε αρκετή ώρα, τελικά διακόπηκε άδοξα στη διασταύρωση Βασιλίσσης Σοφίας με τη Ριζάρη, όπου ο 59χρονος επίδοξος ραλίστας έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου.

Επειδή όμως η φυσική αρνείται να συνεργαστεί με την ΕΛ.ΑΣ., το όχημα συνέχισε ατάραχο την πορεία του, έπεσε πάνω στα κολονάκια και τελικά κατέληξε στην αυλή της Βουλής. Μόνο εκεί κατάφεραν οι αστυνομικοί να συλλάβουν τον οδηγό, ο οποίος οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα Συντάγματος και αναμένεται να περάσει σήμερα από εισαγγελέα για να του ασκηθούν διώξεις. 

 

Με πληροφορίες από LUBEN


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ