Η επιστροφή του Lion King στη μεγάλη οθόνη είναι τόσο συγκινητική όσο φαντάζεσαι

Ίσως και λίγο περισσότερο.

 


Article featured image
Article featured image

Είναι από τις λίγες ταινίες που κυκλοφόρησαν στον κινηματογράφο και επηρέασαν τόσο πολύ τα παιδιά των 90s, αλλά και τις μεταγενέστερες γενιές. Ο Βασιλιάς των Λιονταριών αποτέλεσε ορόσημο και όλοι όσοι είχαν την τύχη να δουν την ταινία τότε, σίγουρα δεν θέλουν μια επανάληψή της, να τους χαλάσει τη γλυκιά νοσταλγία.

Και γιατί, άλλωστε, κάποιος να θέλει να επαναφέρει τον Lion King στο σινεμά και μάλιστα σε live action εκδοχή. Γιατί πολύ απλά, αυτή η επαναφορά είναι πολύ καλύτερη.

Το εξαιρετικό καστ (Donald Glover, Beyonce, Seth Rogen, John Oliver, ο καταπληκτικός James Earl Jones που επιστρέφει στον ρόλο του Μουφάσα και πολλοί άλλοι) μας έδωσαν μεγάλες ελπίδες και το πρώτο τρέιλερ της ταινίας που δημοσιεύτηκε πριν μερικές ημέρες από τους λογαριασμούς της Disney, ήταν ότι πιο συγκινητικό είδαμε το τελευταίο διάστημα.

Εκτός από τα πρώτα πλάνα του Simba κλέβουμε ματιές από το βασίλειο του Pride Rock, τον σοφό πίθηκο Rafiki και εκείνη τη στιγμή με το αφηνιασμένο κοπάδι που τρέχει και όλοι γνωρίζουμε που καταλήγει.

Όλα αυτά ενώ ακούγεται η φωνή του Mufasa να πληροφορεί τον γιο του πως κάποια μέρα θα φύγει από την ζωή και θα είναι η σειρά του να γίνει βασιλιάς σε ότι αγγίζει το φως.

Η ταινία θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες στις 19 Ιουλίου 2019.

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ