Το (πολύ) όμορφο φιλμάκι για την ιστορία του κυπριακού τουρισμού

Αυτή τη φορά το πέτυχαν.

 


Article featured image
Article featured image

Ανέβηκε στο διαδίκτυο μόλις χθες, 5 Νοεμβρίου, και η αλήθεια είναι ότι περιμέναμε με ανυπομονησία να παρακολουθήσουμε το αποτέλεσμα.

Έχοντας κατά νου, άλλες παλαιότερες επιτυχίες στο συγκεκριμένο είδος προώθησης του τουριστικού κυπριακού προϊόντος, δεν είχαμε και πολλές προσδοκίες, ωστόσο το αποτέλεσμα μας εξέπληξε θετικά.

Το φιλμάκι το οποίο έχει διάρκεια 3:23 λεπτών, είναι μία συνεργασία του Γραφείου Τύπου και Πληροφοριών, του Υπουργείου Ενέργειας, Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού, και του  Κυπριακού Οργανισμού Τουρισμού, με την ευκαιρία της Διεθνούς Τουριστικής Έκθεσης του Λονδίνου (World Travel Market London).

Το περιεχόμενο εστιάζει στην ιστορία του κυπριακού τουρισμού από το 1960 έως σήμερα, κάνοντας στην ουσία μία αναδρομή από τα πρώτα χρόνια ίδρυσης της Κυπριακής Δημοκρατίας, το οικονομικό θαύμα μετά την εισβολή και την ραγδαία ανάπτυξη του τουριστικού τομέα την τελευταία δεκαετία. Και η εκτέλεση είναι αρκετά καλή και αξιοπρεπής. 

Η Διεθνής Τουριστική Έκθεση του Λονδίνου, στην οποία θα προβληθεί στο βίντεο, είναι μία από τις σημαντικότερες διεθνείς τουριστικές εκθέσεις η οποία πραγματοποιείται φέτος μεταξύ 5-7 Νοεμβρίου 2018, στη βρετανική πρωτεύουσα με την Κύπρο να εκπροσωπείται από τον Υπουργό Ενέργειας, Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού κ. Γιώργο Λακκοτρύπη και τον Πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου του ΚΟΤ κ. Άγγελο Λοΐζου.

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ