Μια φιναλίστ σε καλλιστεία που… ήταν άνδρας

Ένας άνδρας, ο 22χρονος Ilay Dyagilev, ο οποίος εργάζεται ως μοντέλο, είναι τελικά… η Alina Alieva που κατάφερε να φτάσει ως φιναλίστ διαγωνισμού ομορφιάς στο Καζακστάν, αφήνοντας πίσω τις άλλες 4.000 νεαρές υποψήφιες.

 


Article featured image
Article featured image

Ένας άνδρας λοιπόν, ντυμένος, μακιγιαρισμένος και ποζάροντας ανάλογα, κατάφερε να ξεγελάσει τόσο τους διοργανωτές του διαγωνισμού Miss Virtual Kazakhstan όσο και εκείνους που τους έδωσαν θετική ψήφο μέσω internet για να προκριθεί στην τελική φάση.

Ο 22χρονος αποκάλυψε το φύλο του την τελευταία στιγμή και αφού είχε εξασφαλίσει τη θέση που ήθελε στον διαγωνισμό, προς μεγάλη φυσικά έκπληξη όλων. Όπως λέει όμως το θέμα είχε ξεφύγει πια και έπρεπε να αποκαλύψει τι συνέβαινε.

«Οι φίλοι μου και εγώ, είχαμε μια συζήτηση για την ομορφιά και αποφάσισα να πάρω μέρος σε καλλιστεία. Ήμουν πάντα οπαδός της φυσικής ομορφιάς. Βλέπουμε πως πολλές γυναίκες μοιάζουν ίδιες. Ίδιο μακιγιάζ, ίδιο στιλ και νομίζουν πως είναι όμορφες μόνο εάν ακολουθούν τις επικρατούσες τάσεις. Δεν νομίζω πως είναι έτσι όμως», εξηγεί ο Dyagilev.

Οι διοργανωτές από την πλευρά τους, δήλωσαν σοκαρισμένοι από την αποκάλυψή του. Η συμμετοχή του ακυρώθηκε και αντικαταστάθηκε από μια νεαρή 18χρονη η οποία είχε συγκεντρώσει 1975 ψήφους έναντι 2012 που είχε εξασφαλίσει η «Alina Aliva».

 


Πηγή: TVXS

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ