Αυτή η γυναίκα έχασε 68 κιλά με τη βοήθεια του Instagram

Ίσως, τελικά, τα social media να έχουν και μία πολύ καλή πλευρά.

 


Article featured image
Article featured image

Τι είναι αυτό που μας λείπει όταν προσπαθήσουμε να χάσουμε βάρος και να φτιάξουμε το σώμα μας; Συνήθως το κίνητρο και η θέληση.

Το θέμα είναι πώς τα αποκτάς για να σε βοηθήσουν να ολοκληρώσεις το στόχο σου. Ο κάθε ένας από εμάς, προφανώς και έχει το δικό του τρόπο. Η 37χρονη Αμάντα Γουντ ωστόσο, στράφηκε στα social media για να βρει το δικό της κίνητρο και να ασκήσει πίεση στον εαυτό της για να τα καταφέρει.

Όταν πλέον αποφάσισε ότι πρέπει να αποβάλει το περιττό βάρος από πάνω της, δημιούργησε ένα ημερολόγιο στο Instagram με την ονομασία mandies_tranformation το οποίο ενημέρωνε καθημερινά με την πρόοδό της, με συνταγές υγιεινής διατροφής και διάφορες συμβουλές που έδινε σε αυτήν, η διατροφολόγος της.

 



Η Μάντι, μέσα σε δύο χρόνια κατάφερε να χάσει 68 κιλά με σωστή διατροφή, άσκηση και την αγάπη και την στήριξη που λάμβανε μέσω του ημερολογίου της στο Instagram. Όπως αναφέρει η ίδια σήμερα, δύο χρόνια μετά, το βασικό σημείο του ταξιδιού της ήταν η εύρεση ισορροπίας και ο καθορισμός εύλογων στόχων. «Πρέπει να είμαστε υπομονετικοί και να μην εγκαταλείπουμε. Όλα τα πράγματα χρειάζονται χρόνο, σκληρή δουλειά και ανάλυση. Και ναι, θα φτάσουμε εκεί που θέλουμε».

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ