Το Παντοπωλείο στηρίζει το TELETHON

Aπό την 1η Μαίου μέχρι και τις 30 Ιουνίου 2018, προσθέτοντας μόνο 1 ευρώ στο λογαριασμό σου, στο εστιατόριο Παντοπωλείο «Καλή Όρεξη» στη Λευκωσία, προσφέρεις τα μέγιστα στους μυοπαθείς συνανθρώπους σου. 

 


Article featured image
Article featured image

Απόλαυσε το φαγητό σου στην καλοκαιρινή και χαλαρή ατμόσφαιρα του γνωστού για την υψηλή και σταθερή ποιότητα του φαγητού του, τις εξαιρετικές γεύσεις, τα απολαυστικά επιδόρπια και το φιλικό και εξυπηρετικό προσωπικό του, και γίνε συγχρόνως εθελοντής σε μια αξιέπαινη διαδικασία αγάπης και προσφοράς!

To TELETHON αποτελεί έναν ετήσιο διεθνή φιλανθρωπικό θεσμό που ξεκίνησε στις ΗΠΑ και επεκτάθηκε σε πολλές χώρες της Ευρώπης. Κινητοποιεί χιλιάδες εθελοντές και ευαισθητοποιεί εκατομμύρια ανθρώπους ανά τον κόσμο. Ο μεγάλος σκοπός είναι:

• H στήριξη των ασθενών που πάσχουν από Μυϊκές ή Νευρομυϊκές παθήσεις σε παραϊατρικό, κοινωνικό και ψυχολογικό επίπεδο και γενικότερα την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των ασθενών αυτών.

• Η εξεύρεση μέσα από την έρευνα της κατάλληλης και αποτελεσματικής θεραπείας νευρομυϊκών, γενετικών και άλλων νευρολογικών ασθενειών.



Το TELETHON στην Κύπρο 

Το TELETHON στη χώρα μας διοργανώνεται κάθε χρόνο από το Ινστιτούτο Νευρολογίας και Γενετικής Κύπρου και το Σύνδεσμο Μυοπαθών Κύπρου από το 1994. 

Η θετική ανταπόκριση του κοινού στο κάλεσμα του TELETHON, συμβάλλει στη σταθερή στήριξη των πασχόντων συνανθρώπων μας αλλά και της επιστήμης για ένα καλύτερο και πιο σίγουρο μέλλον για όλους μας.



ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ «ΚΑΛΗ ΟΡΕΞΗ» KAI TELETHON!

Τα έσοδα του TELETHON χειρίζονται από το Διοικητικό Συμβούλιο του Ινστιτούτου Νευρολογίας και Γενετικής Κύπρου. 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ