Όλη την προηγούμενη εβδομάδα, αναμφίβολα η Κύπρος χόρευε σε ρυθμούς Fuego, αφού η εκπληκτική πορεία της κυπριακής συμμετοχής και τα πρωτοφανή για την Κύπρο προγνωστικά, δεν άφησαν κανένα ασυγκίνητο. Άλλωστε πολλοί ήταν εκείνοι που πίστεψαν ότι θα το σηκώναμε για πρώτη φορά και του χρόνου η Eurovision θα είχε άρωμα κυπριακό.
Μια τάση που μεταφράστηκε και σε τηλεοπτικά νούμερα αφού το βράδυ της μετάδοσης του τελικού σημείωσε ποσοστά αντίστοιχα της εκλογής Μακαρίου.
Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία της Nielsen, το τέταρτο 01:30 με 01:45 την ώρα της ανακοίνωσης της ψηφοφορίας του κοινού, το κρατικό κανάλι κατέγραψε το εκπληκτικό ποσοστό του 94,4%.
Στην ουσία όλη η Κύπρος έβλεπε ΡΙΚ με την ελπίδα η Ελένη Φουρέιρα να φέρει το τρόπαιο μαζί της και μπορεί να μην κατάφερε να πάρει την πρωτιά.
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Εκεί όπου η μόδα αφήνει πίσω της ένα βουνό από άχρηστα ρούχα, ορατό από το διάστημα
Στις 28 Ιουλίου, στην Πάφο, θα συμβεί κάτι πολύ ξεχωριστό