«Σκάσε επιτέλους»

Νεαρός διάκος απάντησε μέσω facebook στον Μητροπολίτη Αμβρόσιο.

 


Article featured image
Article featured image

«Είμαστε παπάδες και τα λόγια μας πρέπει να είναι ΑΜΒΡΟΣΙΑ και ΝΕΚΤΑΡ στις ψυχές των ανθρώπων όχι ΧΟΛΗ και ΞΥΔΙ», γράφει χαρακτηριστικά ο Πατήρ Νεόφυτος.

Με ανάρτησή του στο Facebook, ο νεαρός ιερέας Πατήρ Νεόφυτος ασκεί κριτική και διαχωρίζει τη θέση του από την τοποθέτηση του μητροπολίτη Καλαβρύτων Αμβρόσιου που προκάλεσαν σάλο, ο οποίος υποστήριξε σε μακροσκελέστατο κείμενό του πως «ο άθεος πρωθυπουργός Αλέξιος Τσίπρας επισύρει την κατάρα του Θεού» [αν αντέχεις, διάβασε εδώ σχετικά].

«Σεβόμαστε τους πάντες ιδιαιτέρως δε τους ανθρώπους της τρίτης ηλικίας, όμως σε έναν συγκεκριμένο υπερήλικα πρέπει κάποιος να του πει ένα… «ΣΚΑΣΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ», σταμάτα να πονάς και να σκανδαλίζεις τον ορθόδοξο και μη κόσμο δεν σου φταίει ο Χριστός και η Εκκλησία σε τίποτε σταμάτησε να τους βάζεις μπροστά για να βγάζεις την κακία σου. Είμαστε παπάδες και τα λόγια μας πρέπει να είναι ΑΜΒΡΟΣΙΑ και ΝΕΚΤΑΡ στις ψυχές των ανθρώπων όχι ΧΟΛΗ και ΞΥΔΙ», γράφει χαρακτηριστικά ο Πατήρ Νεόφυτος.

 



Η Αρχιεπισκοπή «άδειασε» τον Αμβρόσιο

«Ο σεβασμιότατος μητροπολίτης Καλαβρύτων και Αιγιαλείας Αμβρόσιος εκφράζει αποκλειστικά και μόνο τις προσωπικές του απόψεις», σχολίασε σήμερα ο διευθυντής του Γραφείου Τύπου, Ενημερώσεως και Επικοινωνίας της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, Χάρης Κονιδάρης, ύστερα από ερώτηση δημοσιογράφων για τις δηλώσεις του μητροπολίτη Καλαβρύτων και Αιγιαλείας Αμβροσίου.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ