Στις 22 Σεπτεμβρίου θα είμαστε όλοι Πρωταρά

Ακόμη αναρωτιέσαι το γιατί;

 


Μα ο λόγος είναι φυσικά το γεμάτο μυρωδιές και γεύσεις φεστιβάλ που πραγματοποιείται για 4η συνεχόμενη χρονιά από το Δήμο Παραλιμνίου σε συνεργασία με το Συμβούλιο Νεολαίας Παραλιμνίου «Γεύσεις του Κόσμου».

Με στόχο την προώθηση του πλουραλισμού και της διαπολιτισμικότητας, στο κατ’ εξοχήν κοσμοπολίτικο θέρετρο της Κύπρου, τον Πρωταρά, το φεστιβάλ «Γεύσεις του Κόσμου» αποτελεί ένα συναπάντημα κουλτούρας, παράδοσης, πολιτισμού και γαστρονομικής ώσμωσης του δυτικού και ανατολικού κόσμου, το οποίο αναδεικνύει και προωθεί τις παγκόσμιες αξίες του πλουραλισμού και της κοινωνικής αλληλεγγύης.

Πολιτιστικά σύνολα και ομάδες από 15 διαφορετικές χώρες συμμετέχουν κάθε χρόνο με απέριττο ενθουσιασμό, προσφέροντας μας απλόχερα μια πανδαισία γεύσεων και πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα. 

Το διαπολιτισμικό φεστιβάλ πραγματοποιείται στο πλαίσιο του Προγράμματος Ένταξης από Τοπικές Αρχές «Μωσαϊκό Πολιτισμών», το οποίο υλοποιούν οι Δήμοι Παραλιμνίου, Αγίας Νάπας, Δερύνειας, Σωτήρας καθώς και η Enoros Consulting Ltd και συγχρηματοδοτείται από το Ταμείο Ασύλου, Μετανάστευσης και Ένταξης και την Κυπριακή Δημοκρατία.

Για όλους τους πιο πάνω λόγους, αυτό το Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου και ώρα 8 μ.μ. δίνουμε ραντεβού στην πλατεία εκδηλώσεων «Λεύκολλα» στον Πρωταρά.


Σχετικα

Η απάντηση λεσβίας σερβιτόρας σε ομοφοβικό πελάτη

Ασυνήθιστο κρανίο σε Μουσείο στο Μεξικό

«Δεν σας έβαλα αγγούρια γιατί δεν είστε ομοφυλόφιλος»

«Τα queer άτομα μπορούν να έχουν ετεροφυλοφιλική σχέση»

Μάθε πού στη Λευκωσία ανοίγει το ιστορικό RIO Cinema

Πέτυχε «ball boy» στο μάτι ο Τσιτσιπάς