Στις 22 Σεπτεμβρίου θα είμαστε όλοι Πρωταρά

Ακόμη αναρωτιέσαι το γιατί;

 


Article featured image
Article featured image

Μα ο λόγος είναι φυσικά το γεμάτο μυρωδιές και γεύσεις φεστιβάλ που πραγματοποιείται για 4η συνεχόμενη χρονιά από το Δήμο Παραλιμνίου σε συνεργασία με το Συμβούλιο Νεολαίας Παραλιμνίου «Γεύσεις του Κόσμου».

Με στόχο την προώθηση του πλουραλισμού και της διαπολιτισμικότητας, στο κατ’ εξοχήν κοσμοπολίτικο θέρετρο της Κύπρου, τον Πρωταρά, το φεστιβάλ «Γεύσεις του Κόσμου» αποτελεί ένα συναπάντημα κουλτούρας, παράδοσης, πολιτισμού και γαστρονομικής ώσμωσης του δυτικού και ανατολικού κόσμου, το οποίο αναδεικνύει και προωθεί τις παγκόσμιες αξίες του πλουραλισμού και της κοινωνικής αλληλεγγύης.

Πολιτιστικά σύνολα και ομάδες από 15 διαφορετικές χώρες συμμετέχουν κάθε χρόνο με απέριττο ενθουσιασμό, προσφέροντας μας απλόχερα μια πανδαισία γεύσεων και πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα. 

Το διαπολιτισμικό φεστιβάλ πραγματοποιείται στο πλαίσιο του Προγράμματος Ένταξης από Τοπικές Αρχές «Μωσαϊκό Πολιτισμών», το οποίο υλοποιούν οι Δήμοι Παραλιμνίου, Αγίας Νάπας, Δερύνειας, Σωτήρας καθώς και η Enoros Consulting Ltd και συγχρηματοδοτείται από το Ταμείο Ασύλου, Μετανάστευσης και Ένταξης και την Κυπριακή Δημοκρατία.

Για όλους τους πιο πάνω λόγους, αυτό το Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου και ώρα 8 μ.μ. δίνουμε ραντεβού στην πλατεία εκδηλώσεων «Λεύκολλα» στον Πρωταρά.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ