Έρχονται τα νέα iPhone, τι θα κάνεις με το παλιό σου;

Τα νέα μοντέλα iPhone (XS, XS Max, XR) έχουν ήδη παρουσιαστεί, με τους φανατικούς χρήστες των συσκευών να αναμένουν με αγωνία την κυκλοφορία τους στην αγορά.

 


Article featured image
Article featured image

Σκοπεύεις κι εσύ να αγοράσεις ένα από τα 3 καινούργια iPhone; Αν ναι, τότε σκέφτηκες τι θα κάνεις με το παλιό σου;

Το πιο πάνω ερώτημα προέκυψε μετά από μια κουβέντα που είχαμε στο γραφείο.

Μια καλή λύση, πάντως, είναι να το αφήσεις στο συρτάρι του κομοδίνου σου για back up.

Υπάρχουν κι αυτοί, όμως, που υποστηρίζουν πως η καλύτερη λύση είναι να το πωλήσεις στο διαδίκτυο, αφού ακόμα και μεταχειρισμένο… αξίζει πολλά.

Όποιο από τα παλαιότερα iPhone κι αν έχεις, να ξέρεις πως κάποιοι χρήστες του διαδικτύου είναι πρόθυμοί να πληρώσουν αδρά για να τα αποκτήσουν.

Κάποιες από τις ιστοσελίδες στις οποίες μπορείς να απευθυνθείς είναι το eBay, το Amazon, αλλά και η κυπριακή σελίδα Bazaraki. Μάλιστα, πωλώντας το στην Κύπρο γλυτώνεις και τα έξοδα αποστολής.

Κάναμε μια μικρή έρευνα στο διαδίκτυο για να δούμε πού κυμαίνονται οι τιμές των IPhone που έχουμε αυτή τη στιγμή και που πιθανότατα κι εσύ έχεις.

Ένα μεταχειρισμένο iPhone 7 Plus -32GB στο eBay στοιχίζει 450 δολάρια, δηλαδή 385 ευρώ, ενώ ένα μεταχειρισμένο iPhone 7 - 128GB περίπου 245 ευρώ.

 



Στο Bazaraki.com οι τιμές των συγκεκριμένων συσκευών είναι ακόμα πιο ψηλές.  

Το iPhone 7 plus πωλείται μέχρι και 650 ευρώ.

 

 

Όσο για το iPhone 8, από τη στιγμή που ακόμα δεν έχει κυκλοφορήσει στην αγορά το νέο μοντέλο (XS, XS Max, XR), θεωρείται ακόμα καινούργιο μοντέλο και άρα δεν το βρίσκεις ως μεταχειρισμένο. Ή τουλάχιστον, δεν θα βρεις πολλούς που να το πουλάνε.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ