Το πρόγραμμα του ΣΙΓΜΑ αλλάζει [μάθε πού πάει τι]

Σύντομα τα αγαπημένα σου προγράμματα αλλάζουν ώρα και μέρα.

 


Article featured image
Article featured image

Σε αλλαγές προχωράει πολύ σύντομα ο προγραμματισμός του ΣΙΓΜΑ, με 2 αγαπημένα προγράμματα να αλλάζουν ώρα και μέρα μετάδοσης και με ένα νέο πρόγραμμα, το Survivor, να «εισβάλλει» ξανά στην καθημερινότητά μας.

 



Η Παραδοσιακή Βραδιά εγκαταλείπει το Σάββατο

Η Άντρη κάνει μια μεγάλη αλλαγή στη ζωή της μια που η Παραδοσιακή βραδιά πλέον θα είναι σε νέα μέρα προβολής. Και ο λόγος; Το απόλυτο παιχνίδι επιβίωσης Survivor!

Από Σάββατο 2 Φεβρουαρίου στις 21:15 και κάθε Σάββατο, Κυριακή, Δευτέρα, Τρίτη και Τετάρτη θα προβάλλεται στο ΣΙΓΜΑ το ριάλιτι επιβίωσης SURVIVOR Ελλάδα vs Τουρκία με ταυτόχρονη προβολή σε Ελλάδα, Κύπρο και Τουρκία. Έτσι τα Σάββατά μας δεν θα έχουν παραδοσιακή βραδιά.

Η Άντρη Καραντώνη και οι μόνιμοι συνεργάτες της Μιχάλης Χατζημιχαήλ και Σάββας Στεφάνου μας περιμένουν από την Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου και κάθε Πέμπτη στις 21:15 σε μια εκπομπή πλημμυρισμένη με τραγούδι, χορό, λαϊκούς ποιητές και τσιαττιστές και καλεσμένους έκπληξη.

«Παραδοσιακή Βραδιά», από Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου και κάθε Πέμπτη στις 21:15 στο ΣΙΓΜΑ

 

 

 

Στην υγειά μας ρε παιδιά… τις Παρασκευές

Η αγαπημένη εκπομπή που προβάλλεται στο ΣΙΓΜΑ με παρουσιαστή τον Σπύρο Παπαδόπουλο αλλάζει μέρα και ώρα μετάδοσης!

Από το Σάββατο 2 Φεβρουαρίου η αγαπημένη τηλεοπτική παρέα «στην υγειά μας ρε παιδιά» θα μεταδίδεται κάθε Παρασκευή στις 21:15. Συνεπώς, από την Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου θα διηγηθούμε τις πιο όμορφες μουσικές ιστορίες με οδηγό μας πάντα τον υπέροχο Σπύρο Παπαδόπουλο.

Και αν αναρωτιέσαι γιατί γίνονται αυτές οι αλλαγές να σου υπενθυμίσουμε ότι σε λίγες μέρες ξεκινά το απόλυτο παιχνίδι επιβίωσης! Το Survivor 2019 έρχεται πιο δυνατό και πιο απαιτητικό από ποτέ. Μάλιστα η μετάδοσή του θα είναι ταυτόχρονη σε Ελλάδα, Κύπρο και Τουρκία. Ραντεβού το Σάββατο 2 Φεβρουαρίου στις 21:15 στο ΣΙΓΜΑ.

«Στην υγειά μας ρε παιδιά» Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου στις 21:15

 

 



Η μεγάλη Survivor επιστροφή

Σίγουρα για να μπει στο απόλυτο παιχνίδι επιβίωσης πρέπει να έχεις πολλά προσόντα. Όχι μόνο καλή φυσική κατάσταση, αλλά και ανάλογα ψυχικά αποθέματα για να μπορέσεις να ανταπεξέλθεις στις κακουχίες και σε όλες αυτές τις δύσκολες πραγματικά δοκιμασίες!

Σίγουρα πρέπει να ξέρεις κολύμπι, να μην καπνίζεις, να είσαι τύπος αθλητικός, να υπάρχει καλός λόγος που συμμετάσχεις και όχι μοναδικό κίνητρο σου να είναι τα χρήματα. Να έχεις προσόντα, να ξέρεις τα δυνατά και τα αδύναμα σημεία σου, να έχεις μια δόση υγειούς… τρέλας! Να έχεις προσωπικότητα και πάνω από όλα, για μένα, να είσαι συγκεντρωμένος στο στόχο σου. Και ο στόχος είναι η νίκη!

Το Σάββατο 2 Φεβρουαρίου στις 21:15 στο ΣΙΓΜΑ, ξεκινάει το απόλυτο παιχνίδι επιβίωσης, όπου αυτή τη χρονιά είναι ένας αγώνας επιβίωσης Ελλάδας vs Τουρκίας.

Οι 12 Έλληνες παίκτες δηλώνουν πανέτοιμοι και σε λίγα 24ωρα θα βρεθούν στον Άγιο Δομίνικο. Ο παρουσιαστής Σάκης Τανιμανίδης είναι ήδη εκεί και ετοιμάζεται για τον απόλυτο αγώνα.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ