Καφέ της παρηγοριάς και κέικ με κάνναβη σέρβιραν σε κηδεία γιατί YOLO

Μπορεί να συμβεί!

Article featured image
Article featured image

Ένα κέικ με κάνναβη κόπηκε και μοιράστηκε κατά λάθος στον καφέ μετά από κηδεία στην ανατολική Γερμανία, σύμφωνα με την τοπική αστυνομία.

Όπως μεταδίδει ο Guardian, μετά την ταφή ενός νεκρού στο Wiethagen, οι παριστάμενοι φίλοι και συγγενείς πήγαν για τον καθιερωμένο καφέ σε κοντινό χώρο εστίασης, όπως είθισται σε αυτές τις περιπτώσεις. Ωστόσο μαζί με τον καφέ, μοιράστηκε και ένα κέικ που περιείχε κάνναβη.

Το αποτέλεσμα ήταν αρκετοί από τους συντετριμμένους συγγενείς να επηρεαστούν φανερά από την ουσία, και περίπου 13 άτομα παραπονέθηκαν για έντονη ζαλάδα και ναυτία. Σε όσους ένιωσαν αδιαθεσία παρασχέθηκε ιατρική βοήθεια.

Όπως προέκυψε από την έρευνα της αστυνομίας, το κέικ με χασίς είχε ζυμωθεί από την 18χρονη κόρη μιας υπαλλήλου της επιχείρησης. Η γυναίκα είχε ζητήσει από την κόρη της να τη βοηθήσει με την παρασκευή του κέικ. Η κοπέλα πράγματι έφτιαξε το μείγμα του κέικ και το έβαλε στην κατάψυξη.

Ωστόσο αντί να βγάλουν το σωστό κέικ μετά την κηδεία, η μητέρα της 18χρονης χρησιμοποίησε το μείγμα με κάνναβη, που η κόρη της φέρεται να είχε παρασκευάσει για προσωπική χρήση ή άλλη περίσταση.

Όπως τονίζει σε σημερινό άρθρο του ο Guardian, το περιστατικό συνέβη τον Αύγουστο αλλά έγινε γνωστό μόλις τώρα, από σεβασμό για τους συγγενείς του εκλιπόντα.


Με πληροφορίες από Guardian/LIFO

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ