Έμαθες για το AYANA SPA που άνοιξε στο κέντρο της Λεμεσού;

Ένα  νέο κέντρο ευεξίας και χαλάρωσης έκανε την εμφάνιση του στο  κέντρο της Λεμεσού, στο τετράστερο ξενοδοχείο Ajax.

 


Article featured image
Article featured image

Πρόκειται για το AYANA SPA, τα επίσημα εγκαίνια του οποίου πραγματοποιήθηκαν με επιτυχία, το Σάββατο 9 Φεβρουαρίου στο ξενοδοχείο Ajax, εν παρουσία εκλεκτών καλεσμένων του ομίλου εταιρειών Δ. Νικολάου.

Το Ayana Spa δημιουργήθηκε με γνώμονα την καλαισθησία και την αρμονία, προσφέροντας στους επισκέπτες του, μία ξεχωριστή εμπειρία χαλάρωσης και εσωτερικής αρμονίας.

Οι σύγχρονες πολυτελείς εγκαταστάσεις σε συνδυασμό με την εμπνευσμένη από την παραδοσιακή Ιαπωνική κουλτούρα ατμόσφαιρα του χώρου, υπογραμμίζουν την ολιστική  φιλοσοφία αναζωογόνησης και ευεξίας.

 

Το Ayana spa λειτουργεί υπό την διεύθυνση της La Mer Spas. Η La Mer Spas διαχειρίζεται άλλα επτά SPA σε ολόκληρη την Κύπρο και με την μακρόχρονη εμπειρία της στο χώρο, το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό της,  με εξειδίκευση στους τομείς της κοσμετολογίας, φυσιοθεραπείας και Ασιατικών θεραπειών και την χρήση επώνυμων προϊόντων ομορφιάς, υπόσχεται μία ασυναγώνιστη εμπειρία.

 

Το Ayana Spa διαθέτει εσωτερική θερμαινόμενη πισίνα με θαλασσινό νερό, φιλανδική σάουνα, ατμόλουτρο, τζακούζι, 4 δωμάτια μασάζ και θεραπειών, καθώς και υπερσύγχρονο εξοπλισμό εκγύμνασης με εξειδικευμένα ατομικά και ομαδικά προγράμματα  εκγύμνασης & αποκατάστασης από προσοντούχους εκπαιδευτές.

 

 

Επισκεφτείτε τους χώρους του  AYANA SPA και ανακαλύψτε μοναδικές υπηρεσίες ομορφιάς και ευεξίας καθώς και μία αποκλειστική νέα σειρά θεραπειών προσώπου και σώματος βασισμένες σε Ασιατικές τεχνοτροπίες.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις υπηρεσίες  που παρέχονται στο Ayana Spa θα βρείτε στην ιστοσελίδα του ξενοδοχείου Ajax στο http://www.ajaxhotel.com/the-spa ή μπορείτε να επικοινωνήσετε στο τηλέφωνο 25 590 000.

 

 

Φωτογραφίες από τα εγκαίνια:

Χριστίνα και Εβίτα Σιζοπούλου

 

Τρύφωνας Νικολάου

 

Γεωργία  Μπαλόμπα – SPA MANAGER (αριστερά)

Σωτηρούλα Μιχαήλ – SPA  Quality Manager (Δεξιά)

 

Χρίστος και Έλενα Νικολάου 

 

Μαρίνα Νικολάου (αριστερά)

Letitia Stuparu – La Mer Spas Founder partner/ Operations Managing Director

 

Νίκος Νικολάου- Κάτια Νικολάου Γαλάτη & Καρολίνα Γαλάτη


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ