Πώς να κάνεις τον πρώην σου να νομίζει πως περνάς τέλεια

Ένας χρήσιμος οδηγός για να δείξεις ότι έχεις ξεπεράσει το «πρόσωπο».

Article featured image
Article featured image

Ο οδηγός αυτός δεν θα σε βοηθήσει να το ξεπεράσεις, αλλά θα σε κάνει να φαίνεσαι σαν να το έχεις ξεπεράσει, κάτι που είναι πολύ σημαντικό.

Αν κάνεις πως αδιαφορείς για αρκετό καιρό, στο τέλος θα συμβεί κιόλας. Θα αναγεννηθείς από τις στάχτες σου.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε αρχικά στο VICE UK

Κεντρική φωτογραφία: Micheile Henderson on Unsplash

Πώς να μην φαίνεσαι μίζερος/η στα social media

Δεν θα νιώσεις καλύτερα αν βγάζεις μίζερο προφίλ στα social media, όσο σαρκαστικά κι αν το κάνεις. Καταλαβαίνω την παρόρμηση, όμως προτείνω να χρησιμοποιήσεις έναν εναλλακτικό κλειστό λογαριασμό (ή τη λειτουργία στενοί φίλοι στο Instagram). Αν διατηρείς μια ελάχιστη ιδιωτικότητα, μπορείς να ελέγχεις τη ζημιά. Αν δεν ρεζιλεύεσαι δημόσια, όχι απλώς θα δείχνεις καλύτερα, θα νιώθεις και καλύτερα.

Πώς να φαίνεται ότι διασκεδάζεις

Για να είναι πετυχημένη η PR εκστρατεία σου μετά τον χωρισμό, πρέπει να φαίνεται ότι διασκεδάζεις χωρίς να είναι πολύ ξεκάθαρο. Μπορείτε να πάτε σε ένα κυριλέ μέρος με τους πιο φωτογενείς φίλους σας και να βγάλετε φωτογραφίες - αλλά να το κάνετε με κουλ και αυθάδη τρόπο.

cyndi-lauper-girls-just-wanna-have-fun-ftr.jpg

Πώς να το διαχειριστείς αν συναντήσεις τυχαία τον/την πρώην

Αν ζείτε στην ίδια πόλη, κάποια στιγμή θα συναντηθείτε. Αν πετύχεις τον/την πρώην με νέο σύντροφο και δεν μπορείς να είσαι ευγενικός, παίξ’ το τουλάχιστον αδιάφορος/η και απομακρύνσου όσο πιο γρήγορα γίνεται.

Πώς να φερθείς αν τον/τη συναντήσεις εσκεμμένα

Το να συναντάς τακτικά κάποιον για τον οποίο ακόμα νιώθεις πράγματα, είναι συνταγή αποτυχίας. Πρέπει να αποφεύγεις τέτοιες καταστάσεις πάση θυσία - είναι δύσκολο να κόβεις τελείως έναν/μια πρώην αλλά καλύτερα μία μόνο δόση στενοχώριας παρά μια ατελείωτη περίοδος λαχτάρας. Εναλλακτικά, μπορείς να παρουσιάσεις μια τόσο πειστική εικόνα μεταμόρφωσης που ο/η πρώην σου να καταλάβει ότι έκανε τεράστιο λάθος και να αποφασίσει ότι σε θέλει πίσω και μετά θα πρέπει να κάνεις ολόκληρη προσπάθεια να τον/την ξεφορτωθείς ξανά. Όπως και να 'χει, αλληλεγγύη και καλή τύχη.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ