Πάπαλα το «Love Cyprus» για τους τουρίστες μας

Το για χρόνια -κιτρινωπό με πορτοκαλί και μπλε λεπτομέρειες- τουριστικό logo της Κύπρου μας παύει πλέον να μας εκπροσωπεί στο εξωτερικό.

Article featured image
Article featured image

Ένας ακόμη χρόνος ζωής και μετά τέλος για το χαρακτηριστικό «Love Cyprus» που για χρόνια διαφήμιζε το κυπριακό τουριστικό προϊόν στο εξωτερικό.

Η απόφαση, η οποία λήφθηκε από το νεοσύστατο Υφυπουργείο Τουρισμό, αποσκοπεί στη δημιουργία ενός νέου τουριστικού brand name από το 2020, το οποίο θα περιλαμβάνει νέο logo, νέες φωτογραφίες και φυσικά άλλα χρώματα, δίνοντας καινούργια και πιο δυναμική πνοή στην εικόνα της Κύπρου στο εξωτερικό.

kot_tetragon_img_0540.jpg

Όπως αναφέρει ρεπορτάζ του Φιλελευθέρου, το υφυπουργείο Τουρισμού βρίσκεται ήδη στο προτελευταίο στάδιο της διαδικασίας, που είναι η ολοκλήρωση των όρων εντολής, προκειμένου να πάει στο τελευταίο στάδιο που είναι η προκήρυξη των προσφορών για την εξεύρεση οίκου που θα αναλάβει να χτίσει νέα εικόνα του τουριστικού προϊόντος της χώρας.

Στόχος του νέου branding της χώρας, ανέφερε σε δηλώσεις του ο Υφυπουργός, είναι να αναδειχτούν τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της Κύπρου και τα συγκριτικά της πλεονεκτήματα.

kot_tetragon_img_6653_plus.jpg

Σημαντικός παράγοντας, η εξεύρεση κονδυλίων, αφού η προκήρυξη της προσφοράς ανέρχεται στα €2 εκατ. ποσό που θα καλυφθεί από τα εθνικά ταμεία.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ